2010-04-26
11:51:25

jo men visst..

jopp då har jag gått av idag då..ledig tills på onsdag!Direkt efter jobbet begav ja mig till gymmet..å när jag stått på löpbandet i sådär ca 20 minuter då valsar Andreas in..jahop tänkte ja shit:D(nu lät det som jag bara stod rakt upp och ner på löpbandet men ja jag rörde mig faktiskt)

Ja jo för att komma till varför ja  tänker shit när Andreas kliver in på gymmet ja jo han e ju helt enklet 100 gånger så vältränad som ja e och ja jag vet man ska inte jämföra sig med någon annan och framförallt inte med honom eller killar överlag men ja de bara blev så..helt plötsligt blev de jävligt jobbigt att träna ben idag!:D men ja tyckte ja va rätt så duktig ändå..men ja jag blir distraherad när de är någon jag känner på gymmet för de blir att man småpratar emellan..jag har skit lätt att tappa fokus! men ja som sagt va duktig ändå!:D och impad av Andreas som tar några jävulusiska vikter!! fy katten!

Japp men ja nu ska ja ju snart iväg o klippa mig uscha och fy och bläää..gillar verkligen inte o klippa mig..:S vet inte varför..för egentligen kanske de bara tar sisådär 2 cm men jag tycker det känns som ja typ 10?

När jag kom hem hade det trillat ner ett brev från frölunda specialist sjukhus,ska dit den 7 juni..då undrar jag..tänker han som så då att jag DÅ ska få svaret på magnetröntgen??OM så är fallet så undrar jag hur sjutton tänker han då?!Jag vill inte gå i ovisshet till 7 juni..herrå de tänker jag då rakt inte göra..så hör ja inget i veckan så ringer jag! men iaf nån som är sugen på att följa med en lagom hispig sandra till Frölunda?:D har ni tur så kanske jag e förvånadsvärt lugn den dagen..men ja de brukar bli jävligt nervöst varje gång jag ska till läkaren..och en smula arg kanske..helt beroende på om läkaren är snäll mot mig eller ej...

Jamen nu har jag babblat om allt eller inget en stund här så nu ska jag fixa till mig och snart bege mig till frisören!

puss på er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: