2010-06-25
20:50:04

damn.

Dagarna flyter på!

Igår begav vi oss till Jönköping till söta Johanna för att fira midsommar! Vi åkte vid typ sju,det skulle väl varit tidigare men ja jag var ju tvungen och packa ner en massa grejer som kunde vara BRA att ha! så det vart la något senare.Jag var dessutom på apdålig humör jag skyller allt på mina helvetes ben.Ialla fall väl framme begav vi oss för att införskaffa midsommar maten och därefter köpte vi en familjepizza Tobbes special hette den!sen myste vi ute på johannas uteplats!mysigt!

sen slappa vi i soffan och alla blev trötta framför allt lilla sötjohanna:Dså vi gick och la oss..det var då allt gick åt fanders.vi la oss vid tolv..vid ett sov jag inte..inte vid två..inte vid tre..inte vid fyra..efter fyra någon gång somnade jag...hade sååå jävla ont i benen det gick inte att sova..jag grät och svor och fan och hans moster.som tur var så vaknade inte Tobbe..Vaknade igen vid sju så inte många timmars sömn..sen låg jag o tobbe och prata i sängen..jag grät över mina ben..sen var det frukost dags..redan innan frukost kändej ag att detta kommer aldrig hålla..tobbe fick typ bära upp mig för trapporna..jävla pissben!jag beslutade mig för att bege mig hemåt..

Tobbe tyckte att han skulle följa med hem,men det tyckte inte jag vill ju inte förstöra hans midsommar också.Tobias är bäst.Fick sova lite på tåget det var skönt.Sen var kära svärmor gullig och hämtade mig på stationen,åkte och hämtade mina kryckor på ica,alltså var söta Emma där och lämna dem till mig.Sen hem,och sov i flera timmar det behövdes,men det hjälpte inte mina ben har fortfarande apont:(

Snaart kommer Söta underbara Sanna hit och sällskapar mig!:D

Trevlig Midsommar alla..eller säger man glad midsommar?

kramas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: