2010-04-30
20:26:01

Barskolan 2005.

Iag är en sån dag som jag saknar barskolan!satt och spana efter flaringinstruktöererna Fernando och Darren på facebook och hitta dem!

De två veckorna var grymma!Kommer ihåg hur sjukligt nervös jag var innan vi skulle åka..Hanna kom till mig några dagar innan avfärd. Det var en helt gryym tid på Mallis trots att det endast var två veckor så kändes de som att man känt alla hur länge som helst!Alla var så tokigt underbara så himla härliga människor!Alla kommer finnas kvar i mitt minne på ett eller annat sätt! Jag träffade ju Poppo förra sommaren i stockholm!superskoj!

I år träffade jag ju Anna och Carolina ..superskoj!!<3

Saknar allt med barskolan..när vi blanda drinkar som hejsan och smakade friskt på allt vi gjort...flaring lektionerna såväl i salen som på stranden!


Till och med proven va skoj(i alla fall så här i efterhand) helt sjukt va mycket man lärde sig!

Alla som var så tokigt underbra när jag hade som mest ont och linkde runt med mina kryckor,de som bärde upp mig för den otroligt långa och branta backen upp till hotellet..den kanske inte var så lång men jag minns den som väldigt lång då jag hoppade runt på ett par kryckor!

Alla förfesterna på hotellet och vakten på hotellet som kom och sa till när vi väsnades för mycket!:D

Hur nervös man var innan slutproven..hur glad man va sista kvällen men samtidigt lite sorgsen över att de flesta skulle åka hem dagen efter och endel som stannade..många hejdå kramar!

Det finns så många fina minnen från den tiden!:D

Alla små gäng som blev,alla är så tokigt söta och underbara!

Jag hoppas alla har det så tokigt bra!!!

Kramar

2010-04-30
18:11:39

Valborg.

Valborg blir en lugn dag/kväll för min del!suuurt...att vi brudar ska ha sånna dumma "problem"...Mår lagom bra idag..kändes ganska bra imorses men efter lunchen så gick de sakta men säkert ut för..:( så nu sitter jag här medans de flesta festar och har skoj!

Men Tobbe va söt och köpte godis och cider till mig,får dock se hur de går att få i sig nått!Får helt enkelt ladda om inför imorgon då ullared vankas..hoppas verkligen jag mår bra då!!

Har också kommit på att satan jag har tvätt nere i källaren..suuurt..så jag måste bege mig ner dit sen också..men det får allt vänta en stund!

puss!
hoppas alla får en toppen kväll!
2010-04-30
11:07:07

...

Då va gymmet avklarat och snart även all tvätt!Så skönt att få gjort all tvätt tidigt på dagen:D

När jag hade kommit en bit på vägen till gymmet hoppar kedjan...!!så det va ju bara att vända och ställa cykeln och traska till simhallen istället:D blev dock lite tjurig över att kedjan hoppade menmen Tobbe får hjälpa mig sen!

Jag råkade även traska in i en stolpe..någon som såg det?Hoppas jag inte..fan de går verkligen inte att vara i sin egna lilla värld när man e ute och går...!

Ikväll så blir det att bege sig till Sanne&Jesper för lite valborgsfirande!Jag får dock ta det lugnt då jag ska upp vid sex tiden imorgon bitti..!

Nu har jag dragit ut halva min garderob så nu ska jag försöka få ordning på den lite grann..kanske rensa garderoben..men naaa det tror jag inte de blir för vill ju inte slänga iväg några plagg!:P

Hepp om jag ska ta och sätta igång då!Snart är det Biggest loser som jag missa igår det måste ses!

Hörs senare!

Puss

Här kommer en liten bild på min älskade skinnjacka!<3



Ja nu gör ju inte bilden rättvisa för skinnjackan för fem öre men ja jag ääälskar den!:D
2010-04-29
21:46:16

Dasslocket ska vara med!

Rubriken e mest för att Sandra "impulshandlade" ett dasslock på Ikea..ja alla har vi olika intressen haha;)

Åh så underbar dag jag haft med två tokigt underbara och flummiga tjejer,Alex och Sandra..:)<3 Jag fattar inte hur vi kan vara lika flum alla tre,men det är så underbart!!!Ni e underbara brudar!!

Vi begav oss till Lager 157,jag som aldrig varit där va väldigt uppspelt och glad över att åka dit!:D okej uppspelt var la lite väl att ta i..låter som jag satt och stutsade i bilen..men ja ne jag var bara glad:D åh gud vilket paradis det var eller ja de finns la andra paradis också så men ja där fanns den MIN och bara MIN skinnjacka..(och Alex..vi köpte likadana..:P) helt tokfin var den!Blev så glad då min blev snodd förra året..:( surt sa räven! men iall fall vi shoppa loss som hejsan. eller ja mest Alex:P jag får ju tänka på Ullared på lördag också:D men ja blev lite leggings och skinnjackan:D mycket nöjd med mina inköp och det tokbra underbara sällskapet!!


Skulle på förmiddagen också träffa farmor och farfar var det ju tänkt..ja det gick ju inte riktigt enligt planerna..De sa ju när jag ringde att de skulle åka hem 12.45..perfekt tänkte jag,då hinner jag hem och duscha och så innan jag beger mig framåt!
Så vid sisådär halv tolv begav jag mig fram till stationen för att säga hej,ja men då säger de på fiket att Nej de åkte hem nyss med en person med skägg..Jaha tänkte jag..med skägg??det kan ju va vem som helst..men sen kom vi fram till att det mest troligt var min farbror:)Attans att jag missade honom för denna gång var det ju Ingemar!va längesedan! menmen vi syns la nån gång snart ändå kanske:D

Så nästa vecka får jag la göra ett nytt försök att träffa farmor och farfar:D

När vi kom hem så begav jag mig direkt ner till Sanna på Shell för att dels visa mina fynd:P Blev att jag blev kvar sisådär en och en halv timme typ:D Mycket mysigt eller trevligt eller vad man ska säga!:D


Nu har jag kommit hem och fått i mig lite mat i magen..och har visst ett glas vin här bredvid också inte att för glömma! Det är ju trots allt helg för mig nu:)

Så ja det var väl det vi hörs la imorgon:D
Puss!
2010-04-29
11:26:22

hallojs!

Då gick jag av idag så nu e jag ledig tre dagar wiiiee:D idag ska jag bege mig till Lager 157 med Alex och Sandra ska bli sååå super mysigt!!Va så sjukt längesedan vi umgicks nu!!!!<3

Men först ska jag göra mig iordning och bege mig fram och säga hej till farmor&farfar..(måste ju se så farmor har med sig sin rollator:P) och självklart säga hej tillfarfar som äntligen kommit hem igen!:D

Jaoo så jag borde väl inte sitta här nu..

Uppdaterar mer senare!

puss
2010-04-28
15:37:31

Då ska vi se om det fungerar att blogga v...

Då ska vi se om det fungerar att blogga via mobilen:) har inte så mycket att skriva mer än typ hej:) farfar har nu kommit hem igen. Pratade med honom precis, han lät jättepigg:) ska försöka hinna säga hej till både honom och farmor innan jag ska iväg till lager 157 med brudarna:) puss så länge:)

2010-04-28
09:20:26

grattis lille Max!

Idag fyller lille Max 1 år!!:D Grattigrattis!!:DStora killen nu ju!:D

Har gymmat och grejat här hemma snart är det dags att bege sig till jobbet..Efter detta dygnet är jag ledig fram tills på måndag:D Massa som händer i veckan ju!! Imorgon ska jag till Lager 157 med Sandra Hedin och Alex Sundell ska bli så supermys,var så sjukt längesen vi hitta på något tillsammans!!<3


Sen på lördag är det Ullared som gäller,som jag längtar!:D Med jenny och hennes mor:D ska bli supermys:D

Dags att göra sig iordning nu kanske!

Ha en toppen dag!


En bild på födelsedagsbarnet:D







2010-04-27
18:14:14

Färg.

Då har jag fixat med rollator till lilla farmor!:D en döö snygger! Röd..tror hon kommer stila snyggt med den!Hon verkade jättenöjd!Och ja jag fick en ost!vad det nu hade med saken och göra..

Tänkte jag skulle färga håret så här på kvällskvisten går in i badrummet för att hämta hårfärg,nemen då va den slut..suuurt..då blev det helt plötsligt omständigt och färga håret..i valet och kvalet om jag skulle vänta tills en annan dag..började fundera och kom fram till det att då skulle jag inte kunna göra det förrens nästa vecka och ja då ser jag ju inte klok ut i huvudet ytterligare en vecka! Så fick bege mig till ICA,och ja när jag skulle betala då funderade de på om jag hade "färgade" pengar?(komiskt med tanke på att jag köpte hårfärg)..vet inte om det heter färgade pengar men ja de va så de sa om den lilla pengen i alla fall..så då blev de lite disskusioner om jag eller de skulle gå till banken med den för att se om den va äkta osv..de slutade ialla fall med att jag fick betala med den så skulle väl de undersöka saken..Så vi får la se om de tror jag tvättar pengar här hemma om nätterna!:D

Hepp om jag skulle ta och tvätta ur färgen ur håret!

2010-04-27
13:28:40

Tacopizzan..

Min Tacopizza blev i alla fall kanon god så något att glädja sig åt när man bara får piss besked hela tiden!!





Som ni ser kom jag på först efteråt att jag skulle ta en bild:D
2010-04-27
11:08:37

men suck!

Fick svaret på magnetröntgen idag toppen!!!!verkligen! "det finns ingen nervpåverkan till nervrötterna i benen." men ja toppen då e vi på ruta ett igen..

Han skriver ju också om den nya tiden jag fått i juni om att vi kan skjuta upp den om jag mår bra,så fan heller att jag mår bra! Jag ska dit! Han ska minsann undersöka mer! det måstefinnas nått mer de kan göra!

Sen kanske man ska tänka gud va skönt att det inte visade något men nej de gör jag f*n inte för nu börjar jag bli redigt trött på att gå runt att ha ont dag ut o dag in och ALDRIG få reda på vad som är fel. Har ju ändå gått med detta i fyra år!

ska även fortsätta med B12 tabletterna men jag kan minska till 1 tablett om dagen..ja men de va bra för då har jag en sak mindre att komma ihåg!:D va lite klurigt o komma ihåg att ta dem två ggr om dagen..

Hepp blev ett litet deppigt inlägg de här men ja!

2010-04-27
10:09:08

tjollahopp!

Så då va gymmet avklarat..handlat har jag oxå hunnit med men ja självklart glömde jag EN grej!så typiskt så bara fram och handla igen..

Så typiskt Tina ringde och frågade om jag kunde jobba,hade ja lätt gjort! men ja nu så kunde ja ju inte det idag för ska ju iväg och ÄNTLIGEN fixa en rollator till farmor!!

idag står Tacopizza på menyn smarrigt värre!!

ne om jag skulle ta o göra mig iordning och handla..kommer säkert på nån mer sak jag ska handla påvägen..!

puss
2010-04-26
17:44:22

yeeey!:D

Farfar kommer antagligen hem på onsdag!!:D det ser vi framemot!!!:)


nu när jag härjat med allt hela dagen e jag helt plötsligt hur tröttis som helst..!

ne nu ska jag ta o slappa i soffan och spana på  tvn..sen så blire matlagning lagom tills tobbe kommer hem från träningen:)

pussss
2010-04-26
15:15:06

Håret!

Håret blev ju kanon eller ja de syns la inte så storskillnad direkt men:D Men jag såg att jag verkligen behöver färga håret snart..men inte idag när de e så fint..Frisörerna lyckas ju alltid så bra med håret och sen när man själv ska göra de då går det åt fanders direkt! lurt de där..


Så nu har man ätit lunch och gjort mat tills imorgon så vad ska man hitt på nu då?Får la bli en dans med dammsugaren o sen slappa tycker jag låter som en bra plan!:D

hörs!

2010-04-26
11:51:25

jo men visst..

jopp då har jag gått av idag då..ledig tills på onsdag!Direkt efter jobbet begav ja mig till gymmet..å när jag stått på löpbandet i sådär ca 20 minuter då valsar Andreas in..jahop tänkte ja shit:D(nu lät det som jag bara stod rakt upp och ner på löpbandet men ja jag rörde mig faktiskt)

Ja jo för att komma till varför ja  tänker shit när Andreas kliver in på gymmet ja jo han e ju helt enklet 100 gånger så vältränad som ja e och ja jag vet man ska inte jämföra sig med någon annan och framförallt inte med honom eller killar överlag men ja de bara blev så..helt plötsligt blev de jävligt jobbigt att träna ben idag!:D men ja tyckte ja va rätt så duktig ändå..men ja jag blir distraherad när de är någon jag känner på gymmet för de blir att man småpratar emellan..jag har skit lätt att tappa fokus! men ja som sagt va duktig ändå!:D och impad av Andreas som tar några jävulusiska vikter!! fy katten!

Japp men ja nu ska ja ju snart iväg o klippa mig uscha och fy och bläää..gillar verkligen inte o klippa mig..:S vet inte varför..för egentligen kanske de bara tar sisådär 2 cm men jag tycker det känns som ja typ 10?

När jag kom hem hade det trillat ner ett brev från frölunda specialist sjukhus,ska dit den 7 juni..då undrar jag..tänker han som så då att jag DÅ ska få svaret på magnetröntgen??OM så är fallet så undrar jag hur sjutton tänker han då?!Jag vill inte gå i ovisshet till 7 juni..herrå de tänker jag då rakt inte göra..så hör ja inget i veckan så ringer jag! men iaf nån som är sugen på att följa med en lagom hispig sandra till Frölunda?:D har ni tur så kanske jag e förvånadsvärt lugn den dagen..men ja de brukar bli jävligt nervöst varje gång jag ska till läkaren..och en smula arg kanske..helt beroende på om läkaren är snäll mot mig eller ej...

Jamen nu har jag babblat om allt eller inget en stund här så nu ska jag fixa till mig och snart bege mig till frisören!

puss på er
2010-04-25
08:51:36

God Morgon..

Hoppas ni/du sovit gott beroende på hur många som läser här:) hihi.

Igår kväll så blev det mest slapp i soffan efter allt härjande med gardiner och mattor o ja allt möjligt:D..Andreas kom bort o spanade när vi satte upp gardinerna och ja sen kollade vi på Millennium..sen kom Johan oxå..:)


Snart e det dags för mig att bege mig till jobbet igen..sen på rasten ska vi äta hos Gunilla&Jan.

Imorgon e det dags för klippning..uscha mej jag ryser bara jag tänker på det..vill inte samidigt som jag vill för jag vet ju att jag måste klippa det någon gång för de kommer bli jävligt slitet annars å då kanske jag måste klippa ännu mera så ja de e bara och le och va glad och hoppas att de inte tar för mycket av mitt hår imorgon!:)Vet ju inte ens vem det är som blir min frisör,min favorit Anna e ju lååångt borta,tror de befinner sig i Canada nu!Så ja de e ju lite långt att åka för en klippning!

Hepp hepp nu ska jag försöka ta och göra mig iordning här borta!

kramkram

Här kommer bilderna på skorna på mammas begäran:)




















2010-04-24
20:44:52

Borås idag!

Idag gick jag av mitt dygnspass vid 10 efter det begav vi oss(jag,tobbe,Nisse&sandra) till Borås:) Där jag bland annat hälsade på farfar det va skönt o träffa honom,men ja de va smärtsamt samtidigt:S Han ser så svag ut nu:( Hoppas du klarar detta älskade Farfar<3

Sen shoppade vi en tur också:d Inhandlade mig 3 par nya skor!,nya gardiner och kuddar till vardagsrummet så nu e förvandligen snaart klar!!

Så det är väl vad vi har härjat med de senaste timmarna!! greja med massa gardiner,läggas upp osv men nu så:D Nu e de bara ett vitrinskåp och ett vitt bord kvar(har fått låna tobbes farmors ena bord så länge:)Den stora blomman ska inte vara kvar!

Blomman bort bort bort!:)





Tänk bort bordet och sätt dit ett vitt i era tankar!!:D


Så jäkla nöööjd!!

Nu ska jag strax kolla millennium och njuta av vårat fina vardagsrum:D


pusspuss

2010-04-23
16:21:00

god dag.

Gymmade på morgonen och fy sjutton som det regnade när jag cykla dit!!!!fy bubblan!

Igår var en turbulent dag..Farfar ligger inne igen för hjärtat han hade gått upp 10kg i vätska! han kommer inte hem på minst en vecka...Gunilla åkte ju oxå in igår men hon kom hem på natten..skönt det..men ja hon mår väl inte bra för det!!<3

Träffade även Farbror Stig på storgatan!Otippat och se honom där även fast jag visste att han va i Herrljunga.Så det va trevligt o träffa honom en sväng!

Jobbelijobbar idag tills imorgon..sen imorgon hoppas jag på Borås och hälsa på farfar..!Kanske även lite shopping!:D

kramkram sålänge
2010-04-22
21:50:45

Från bra till dåligt på bara några timmar..

Dagen var bra fram tills typ fyra..efter de gick allt åt helvete ungefär..FAN!

Önska jag kunde göra nått!!Men e ju ganska maktlös..!


FANFANFAN!!

2010-04-22
14:03:56

hallojs..

Dagen började med ett pass på gymmet..Sen hem o greja lite sen iväg och köra farmor så hon kunde handla,sen fikade vi lite:)

Nu gör jag inte mkt vettigt alls..Ska väl göra iordning mat tills imorgon är väl tanken om jag orkar förflytta mig!:D

Idag hoppas jag på att träffa mamma och bror och pappa med självklart!:D

Idag gick de ganska bra och köra bil förresten..med betoning GANSKA..för fick så mycket kramp i benet så bilen dog..kärringstopp vare ja..lite läskigt att mina ben kan orsaka allt möjligt:S kände att jag hade ont ända upp i ryggen men ja de va ju bara tuta och köra..kunde ju inte direkt ställa bilen och gå hem:D

hepp om jag skulle ta o greja lite här!

hörs senare!
2010-04-21
21:08:22

Aerobicspass avklarat!

Jaopp då va aerobicspasset avklarat oxå!träffa söta Sanna!!:D Det gillar vi! trodde verkligen att träningsvärken var påväg bort nu efter detta passet..kändes verkligen skitbra undertiden man höll igång men jaa sen när jag cyklade hem ja då va de helt plötsligt inte lika bekvämt längre!!:D

Nu ska jag nog slå mig ner i soffan igen..ladda inför morgondagen!

Imorgon blir det gym,hjälpa farmor&farfar att handla och sen förhoppningsvis träffa Älskade bror och mamma! det ser vi framemot!!Pappa oxå så klart..men ja han bor ju kvar i herrljunga så han träffar jag ju oftare:D


pusssss

2010-04-21
14:35:59

ganska lugn dag än sålänge.

Började dagen på gymmet..sen hem o greja lite och sedan åkte jag till mormor&morfar och firade honom som fyllde år igår:)Mysigt med förmiddagsfika!

Sen har dagen varit väldigt lugn..lagat mat och slappat framför mordkommissionen:dHar även bokat in en tid hos sjukgymnasten nästa vecka så att farmor kan få sig en rollator!

Sen bär det av för träning ikväll och träffa Sanna!!:D va längesen nu..!!

Japps så ser min dag ut idag..alltså väldigt lugn så jag har väl inte så mycket att skriva!

Jag återkommer!
2010-04-20
11:53:57

hallojs.

Har hunnit med en hel del idag!!Först var jag på gymmet,sen hem och duscha sen iväg till vårdcentralen för farmor skulle till läkaren,sen efter det fixa ärenden åt farmor&farfar sen handla till mig själv och hem diska,laga mat(till Tobbis imorgon,har inte gjort maten till lunch än men den e på g),betala räkningar och plocka bort allt smått som Jonathan kan tänkas vara kul o leka med;)Och klockan är inte ens 12!!:D
Så nu inväntar jag lunch sällskapet!:D

Ska bli en mys eftermiddag med mina favoriter Jenny och jonathan!

Uppdaterar la mer sen:D
2010-04-19
08:54:40

God morgon!!

Ja då har jag varit en vända på gymmet!Det var riktigt skönt o komma igång igen..har dock bara haft uppehåll på en vecka men ja de känns ändå:D mina muskler förtvinar nog fortare än va jag tror! men nu så nu e jag stark som en oxe igen..eller ja ne det är la jag inte men haha:D låtsas att man e stark o har massa muskler de e bra för självförtroendet haha:D

Hepp om jag ska ta tag i tvätten så de blir klart någon gång!:D
2010-04-18
22:49:18

men så bra jag är eller!:D

Gissa vad:D jag vann en ny bingolott idag IGEN:D så nu jäklaar satsar jag på högre vinster nästa gång! ajjemen:D

Sitter nu och kollar på Wallander-Täckmanteln och klurar på hur veckan ska läggas upp:D Jenny och lilleman kommer på besök på tisdag mysmys!:D va längesedan nu!

borde sätta igång o sortera tvätten så de e klart inför imorgon så e de bara att slänga in det i maskinerna innan gymmet!

men nu e reklamen slut så de får vänta en stund till:D

Puss så länge
2010-04-18
16:40:34

Gå in i stängda dörrar e inte helt bra!

Som rubriken säger så är det en vädligt dålig idé för gud va ont det gör och man blir yr!Vet inte vad jag tänkte på riktigt,jag såg ju att dörren var stängd!!

Happ idag och igår var mest slappar dagar..förutom magnetröntgen då!
Kollade på millenium..tobbe somnade i soffan:D

Idag vankas det bingolotto med Tobbe&Andreas..japps hoppas jag har fortsatt tur och iaf vinner en ny lott:D Andreas vill nog hemskt gärna vinna nån gång nu:D

Annars vankas det ju en ny vecka med massa ledighet..går inte på förens på fredag..så det ska bli en heldel träning och även hjälpa farmoroch farfar!

hepp nu lägger jag ner här för stunden!

puss på er
2010-04-17
15:35:03

Magnetröntgen gjord!

Sååå jag klara av det jag dog inte eller svimmade eller nått!!:D
Var la en aningens nervös innan för Emma sa till mig o lugna ner mig men ja de gick kanon!!

fick la lite ont i magen när jag såg apparaten men ja de va bara o lägga sig på britsen!De sa också att de kunde bli så att det kunde bli brännskador på tatueringarna av magentröntgen..så då brändes det ju lite här och var bara för att..men det slapp jag oxå!!Men det känns nu i efterhand att jag inte var avslappnad för fem öre för känns i varenda muskel nu!

Fick ju tyvärr göra det två gånger om på grund av dålig kvalite på bilderna men JAG GJORDE DET!:D så stolt över mig själv!!

Och MASSA tack till Emma som följde med som stöd!!:D

2010-04-16
19:28:26

Matmatmat!

Planen var piroger..men så kom Andreas på den väldigt smarta idéen med pizza,å de säger man ju inte nej till direkt!
Nu börjar både jag & Andreas bli väääldigt hungriga men ingen Tobbe syns till än så vi får hålla ut!!gahh. men Tobbe måste ju öva öva öva,han och Fia ska spela på dop imorgon;)skoj!!:D

hepp nu ska jag sitta här o vänta på herrn!

2010-04-16
13:52:51

Älska solen!


Japp då har jag gjort sista dygnspasset nu, ledig fram tills nästa fredag inte helt dumt det inte:D

Gud vad jag älskar när solens strålar smeker min kind!Jag tror sjutton jag ska flytta till ett land där det är varmt året runt som typ Thailand det vore inte alls dumt!

Nu har jag allt börjat känna av nervositeten i min lilla mage inför magnetröntgen.Jag VET ju att det inte är nått farligt alls och även om jag skulle känna mig coollugn imorgon när jag sitter och väntar så vet jag ju att när jag väl ser den där förbaskade maskinen så brister det!Så blev det ju iaf sist nu ska man kanske inte säga att det kommer gå så denna gången men min magkänsla säger mig att det kommer gå precis som förra gången..så nervös så jag inte ligger still för fem öre i den där förbaskade saken så de måste ta om o ta om massa plåtar..blää..men ne nu tänker vi positivt o säger att allt kommer gå kanoon!:D

Ne nu ska jag låta solens strålar smeka mina kinder en stund till!

Förresten tror jag ska kapa av mitt ena ben,helknäppt är det känns som att det har låst sig i en konstig ställning fast det har de ju egentligen inte för jag kan ju röra på benet,men fy satan va ont det gör:S

2010-04-15
17:59:18

Detta inlägg tillägnas Tuss!:D

jaa ska jag skriva det klassiska då?Oj va längesen de va jag skrev ett inlägg sist!

ja vad händer här nu då?

Orkar ju inte riktigt dra aaallt som hänt sen sist jag skrev men kan ju ta för nån vecka tillbaka!:D

I Söndags var vi på Halv åtta hos mig hos Tussen!Underbar mat!:D De går hon nog långt på:D

Annars i veckan har det inte hänt så mkt,har tyvärr blivit väldigt lite träning då mina ben har fått knäppen precis.

Men vi får la tro att de ska ge sig vad det är efter denna magnetröntgen som ska göras av ländryggen på lördag! Annars blir jag nog lite lätt knäpp!

Efter detta sista Dygnspasset e jag låångledig har inga direkta planer får ta dagarna som dom kommer häärligt,men det SKA tränas i alla fall!!

Så Tuss,de blev la inget så intressant inlägg men ja här har du ett:D

Puss på er!(du?beroende på hur många som får nys om min blogg:P)

slänger in en bild på mig oxå så ni vet hur jag ser ut haha:D

Glad e jag ju iaf..