2011-01-25
20:54:52

cry.

Jag vet att jag är bra på det där med deppinlägg men ja jag ska väl inte göra er besvikna här kommer ett till!

Nu siter jag här och gråter som bara den..Saknar farfar något så fruktansvärt.Jag vill att han ska vara här!Jag vet ju att han har det bra där han är nu,men åh så jag vill ha honom här!Bästa älskade farfar! Har tänt ett ljus för dig hoppas du ser det älskade du!

Jag blir så ledsen när farmor frågar efter honom och hon sen kommer på sig själv med att han inte finns mer..det gör så sjukt ont i hjärtat..vill skydda henne från att behöva uppleva smärtan flera gånger om..men jag kan ju inte det hur mycket jag än vill!

JAG ÄLSKAR & SAKNAR DIG FARFAR! <3





Får väl berätta lite roligt ocksåå..:D

Idag har Jenny och lillebus varit här och hälsat på!!
Vi har bakat och myst och ätit  massa gott:D

En helt underbar dag helt enkelt.

Imorgon ska jag hoppa in extra på jobbet!det gillas!Då går tiden lite fortare tills älsklingen är hemma igen också!:D

puss på er!


2011-01-04
17:19:14

En vis tand!

Jag har en vis tand minsann..Den orsakar mest smärta men det sägs att den ska vara vis.Tror jag inte ett dyft på!Knaprar penicillin för att få bort det onda!

Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig trots min tand eller ja iallafall halva dagen:)!Gymmet imorses och sedan promenad med Sandra!Massa härligt..8km gick vi typ..duktiga töser!Hon fixade även till min ena nagel då jag råkade smälla till den rätt bra igår så den blev lite lös..men det är fixat nu:D

Men sen vart de la lite slappt,greja här hemma och sen så sov ja två timmar på eftermiddagen för jag tänkte jag kunde bota tanden med sömn..men icke vakna av att jag låg på den sida tanden gör ont..aj!

men men ska ja bli vis så får det la göra lite ont:D

Jag har la egentligen noll vettigt att skriva..så lägger ner nu:D

Den här damen ska jag besöka på Torsdag,har inte varit där på ett tag nu:( varit så mycket de senaste!Men snart farmor kommer ja till dig!:) <3
2011-01-03
14:05:33

hopfällbara skedar.

När jag kom hem så sa Tobbe att det är stökigt uppe i lägenheten,great tänker jag som får panik och hatar när det är stökigt. Men det vart ju inte så farligt ändå endast köket som var i en liten fin röra. Han hade nämligen fått för sig att han skulle rensa i ett av skåpen där ja vi har allt mellan himmel och jord.

Jag hittade massor av bra och ha saker där.Tyckte jag i alla fall så som hopfällbara skedar himla bra att ha om man ska ut på picknick eller så.Sen fanns det även massa prislappar från kläder och så,kanske mindre bra att ha,MEN jag har en förklaring till varför de ligger där,Antagligen så har det suttit knappar ihop med dem någon gång..Men ja Tobbe bara skakade på huvudet åt allt han fann. Jag kan säga er att är det någon som saknar någon knapp eller så,hör av er här har vi i alla former,färger och storlekar!

Han tycke vi skulle slänga,jag plocka i det igen,saker som helt enkelt kan vara bra att ha.Man kan väl diskutera om en chokladbit från 2004 är nått att spara på.Men den är fin.Alltså den är inslagen jättefint! it's a keeper!(säger man så?lät bra i alla fall.)

Sen när det väl var klart så gick han till vardagsrummet och skulle gå igenom tvbänken.Jajo där hade vi minsann många roliga saker.Klart det är bra att ha en si sådär 10 bingolotter?som dessutom var nitlotter. En hög med sånna där skrapgrejer till trisslotter kan också vara bra att ha. Sen till det Tobbe älskar mest av allt värmeljus och värmeljusstakar! Oj,va mycket sånt vi hade! Då blev han glad när vi såg att vi hade så många ljus!oh ja!

Sen fanns det lite allt möjligt,saker som jag ställt där för säkert ett jättebra syfte som Tobbe dock inte tyckte var lika bra syfte.(So What att ja inte kom ihåg vad det goda syftet var..)Tror säkert två sidenband kan användas till något bra.

Blev ett jäkla svamlande från min sida här nu.

Jaja.Jag har ialla fall jobbat nyår och från igår tills idag.Så nu ska jag inte göra något vettigt alls för jag har dåliga ben,en inflammerad visdomstand och mensvärk!Men man ska inte klaga!

Ha en fiiin fiin dag allihopa!

pusss

Glad e jag ju iaf..



Så här glad blev jag av att hitta två hopfällbara skedar!

Pusspuss.
2011-01-01
16:08:10

Nytt år och ett Nytt inlägg.

Jahop då klev vi rakt in i 2011.Jag dock spiknykter!Så himla fin känsla och vakna utan någon huvudvärk eller en mage som känns som en torktumlare!Jag har jobbat dygnet,men var vaken till tolvslaget och spana raketer och prata med mamma!

Julen har varit mysig även veckan mellan jul och nyår!Tobbe är ju hemma jämt nu:D massa mys!

Förra veckan bestod av väldigt många shoppingturer eller många och många..blev två..

En med Jenny i GBG(måndag),massa mys var det!Vi hitta la lite kap! Bla min fina underbara pälsväst!(dock fel pälsväst EGENTLIGEN,men man kan ju ha två om jag skulle hitta den andra,den fanns nämligen inte kvar då..)

Sen blev det mys med Jenny och lilleman på Tisdagen:)

Onsdagen kom och det blev shoppingtajm igen..men älska shoppa! Blev en pälskrage,skinnjacka,kofta och nått mer...försökte faktiskt hitta ett par skor men typ ALLA skor jag kolla på fanns endast i fel storlekar..var det typ ett tecken från min garderob ? "men sandra för faaaan vi får inte plats hääär" typ? Jävligt dåligt av garderoben i såfall måste ja säga!

Bingolotto tajm blev det på Torsdagen,gick åt helvete precis,inte ens nära att vinna en ny lott!iiiillaaaa!

Nyårsafton kom och det var dags för mig att jobba igen! Så blev ett väldigt lugnt nyår men som sagt ingen huvudvärk! Bara ett par ben som är åt helvete,inget konstigt där alltså.

Tänkte försöka mig på att ta en promenad faktiskt,trots lite ömma ben och att man antagligen får leka Bambi på hal is om man ska ta sig fram! Men blir mer spännande då antar ja:D


Me,myself and I.




Han är det finaste som finns. <3




Farfar det gör ont i hjärtat  att börja det nya året utan dig. <3




Jag & Du farmor. Du & Jag.<3



Bara för att ni är fina! <3


Jag Älskar Dig Johanna Berg! <3




Fina Bror <3