2011-02-16
21:57:28

stelopererad studsboll

Ja det är nog vad jag var idag på träningen i alla fall kändes det så! haha. Fy sjutton va komiskt det ser ut och se sig själv i spegeln när man tränar!blunda skulle ja vilja göra men då hade jag nog slagit till en och annan på grund av sjukt dålig balans!:D

Innan jag skulle iväg skulle ja ha fram mina träningsbyxor eller i alla fall ett par av dem..men de var svåra att hitta så jag drog ut en del ur garderoben,ja det blev kaos helt enkelt. En del låg utanför garderoben och i garderoben såg det ut som att en tornado varit framme. Så det  blev till att organisera lite nu på kvällskvisten. Pappa var här en sväng innan och såg det fina kaoset han tyckte RENSA innan flytten var ett smart alternativ! NO WAY! va sjutton det är ju nu jag kommer få all plats i världen,så det går bort, i alla fall för stunden.

Så här har ni före och efter bilder:

FÖRE:




EFTER:



Ja JAG VET,inte helt okej ändå MEN jag får inte plats och nej jag har inte för mycket kläder(det är dock inte allt..men för mycket har jag inte). och skulle ju köra allt i färgskala blev inte riktigt så men lite.



Längst upp i garderoben har jag också FÖRSÖKT organisera,det går inte helt enkelt. Men nu är det inga kläder på golvet, Sassa nöjd!

Måste också börja klura på hur mina skor ska packas ner,mina bäbisar måste ju få en fiiin förflyttning!

Hepphepp!

Ha det fint.(ber som vanligt om ursäkt för eventuella stavfel och särskrivningar,orkar inte!)

pusssss