2010-07-25
08:30:15

Kullingstrofén.

Ja igår så var det ju kullingstrofén.Tobbe frågade om jag skulle med bort till Kalle och se starten. Nä tänkte ja,jag e ju inte intresserad av sånt?! Men sen kom jag på fan Cilla kör ju!Då blev det intressant! Och att många av rallybilarna åkte förbi utanför så det blev att traska iväg.Sen så åkte vi iväg och kollade sträcka fyra,då fick jag se Cilla!:) Jag är grymt imponerad av den tjejen!Hon är grym:)

Ja annars gjorde vi väl inte så jättemycket igår,vi kom hem typ 17?iväg och åt pizza med Elin,Kalle,Madde och Matte.

Sen hem,jag började packa.Jisses va de ska va svårt då!men ja jag är la TYP klar.Sen skulle jag lägga mig i soffan och kolla lite tv.Men ja jag slocknade ganska snabbt,vaknade vid 21 ungefär samtidigt som Tobbe.Det är sjutton va seg man blir när man tar en lur sådär på kvällen men man kan inte riktigt somna om,bara allmänt seeeg i skallen,typ yr.Så efter det kollade vi Shutter island.(jo den har jag sett förr..) men bra är den!:D


Nu vet jag inte om jag skrivit om fredagen men de gör jag igen i så fall.

I fredags så blev det mys med vin och spel nere hos Johannes och Johanna med Elin och Kalle.Supermysig kväll!:) Nu ska ju även Elin och Kalle med till High Chaparall!:) Kommer bli grymt skoj!

Idag är planen att åka till farfar och hälsa på.längsen nu!<3

Ha en fin dag!

Puss
2010-07-23
08:35:17

Home again.

Tredje dagen i halsmtad så solade vi och badade. Påvägen hem tog vi oss ett litet pitstop på gästhamnen och tog oss en öl.Sen hem och göra oss iordning och sedan ut och äta gott och dricka massa gott.Vi begav oss till Harrys där Carro klinker jobbar!:D Det är en barskolevän för er som inte vet. Det var sååå sjukt roligt att träffa henne!! Maten var underbart god där också.Sen blev det även en jävla massa drickande!

Torsdagen var dagen då det var dags för oss att bege oss hemåt. Vi strosade runt lite i affärer innan vi begav oss hem. Första affären jag traskar in i,vem jobbar inte där om inte Emeli även hon från barskolan!Hur knasigt som helst men sååå roligt att träffa henne!!:)

Kalasbra semester att lyckas träffa två så söta brudar!!

Idag ska här tvättas och grejas då vi beger oss mot Ullared-Varberg-High chaprall på måndag och blir borta en vecka.

Ha en fin dag allihopa!

Pussokraaam!
2010-07-20
18:17:42

Halmstad.

Wieehooo jag har SEMESTER!!:D helt dunder sjukt underbart!och jag har fyra veckor bara det är fantastiskt!har jag nog aldrig upplevt förut!:D

Igår när jag slutat jobbet så begav vi oss mot Halmstad! tok mysig och härlig stad! igår då de va halv bra väder, strosade vi runt i stan och shoppade, men vi hade även en mellanlandning på Harrys för en öl eller två.Sen till hotellet för att göra oss iordning sen blev det visst Harrys igen!UNDERBART god mat!:)

Idag så begav vi oss till stranden för sol och bad då det var kalasfint väder ute.Vi bestämde oss för att gå ner till stranden,så skönt med en morgonpromenad och en eftermiddagspromenad!:D perfekt! JAG BADADE TRE GÅNGER!!!

Vid två-tre så begav vi oss från stranden då Tobbe började klura på om han bränt sig! Så vi traskade hemåt,men så kom vi till parken  Picasso och bestämde oss för att slå oss ner där ett slag,underbart härligt! Tobbe satt under en asp(ek låter la bättre men ja nu va de en asp) och jag brassa i solen:)Nu har vi gjort oss iordning här och ska väl snart bege oss ut på stan för någon öl eller två och en god matbit!

Hoppas alla har det kalasbra!Det har vi!:)

Puss!
2010-07-16
08:32:33

Hunnebo och veckan som gått.

Då har vi haft vår årliga tripp till Hunnebostrand!Lika bra varje år!:)

Vår resa började med lite krångel med bilen.Men när det var löst så begav vi oss mot Hunnebo och Jessica.

När vi kom fram var vi  bjudna på trerättersmiddag a la Jessica!Hennes tur med halvåtta hos mig med andra ord!:)Men innan de tänkte vi att vi skulle få upp förtältet så det var klart,vi som är experter på detta såg ju INGA problem i att få upp förtältet;)

Det började med att vi fick upp det ut och in,ner med det igen!Sen så fick vi ett jäkligt tufft förtält med lite typ volanginslag!Det ni!Det var minsann inte alla på campingen som hade volanger på sitt förtält!

Sen begav vi oss upp till Jessica för att avnjuta underbart god mat och dela skvaller och allmänt prata.

Lördagen betstod av sol och bad!JAG doppade mig!Tuss har bildbevis om någon har svårt att tro på mig!Okej,jag kan ju inte säga att jag låg och njöt i vattnet direkt,det hela gick väldigt fort!

På kvällen så blev det en helikoptertur!!Wie!Det var riktigt häftigt!(och ja jag är höjdrädd,men det gick kalasbra,jag fick sitta i mitten!)

Sen grillade vi och spela spel och drack gott!Efter det begav vi oss ner till öltälten och Kanten.Underbart rolig kväll. Och som Tuss sa: det som hände där ska nog inte tas upp i bloggen,men kul var det!:)

Söndagen spenderades mest slappandes i förtältet och spelandes GENI.Jag är en jävel på det(NOT).haha.

Sen nu i veckan har det väl inte hänt så mycket.Jag har gått runt och trott att jag har haft semester då Tobbe har semester och jag har min långledighet,men ack så fel jag har för idag ska jag jobba,detta blir sista helgen innan semestern hur skönt som helst!!:)

Vi har varit och badat i tämta med mor och far. Vi har shoppat en sväng!

Igår var jag och hälsade på lilleman och Jenny,mycket mysigt!Vi hade tänkt att bada och sola,men det gick ju sådär med tanke på att det regnade endel,så det fick bli en mysdag framför film!Shutter island.Mycket bra film,något störande bara,men mer ska jag nog inte skriva för de som inte sett den och planerar och se den!

Sen på kvällen kom Bästa-Sanna hit för mys med vin och massa prat!:)och även pizza!:P
Alltså en kalasbra dag!

Idag så laddar jag inför att jobba sista helgen innan semestern,måste erkänna det känns otroligt segt att bege sig till jobbet..men två dygn går ändå ganska fort som tur är!

Ha en bra dag och helg allihopa!

Puss!
2010-07-05
22:36:07

heeej.

Då var denna dagen gjord!

Har precis färgat håret!Var tvungen att göra det idag vet inte  hur jag ska hinna med i denna veckan annars.Jobb imorgon tills onsdag sen greja hemma med tvätt och sen på kvällen bär det av till Agge!Sen jobb tors-fre sen bär det av till Hunnebo för en helhelg med bästabrudarna!!!<3 Som jag lääängtar!!!Ska bli så mysigt!!

Idag har jag varit i Borås med mamma!Vi var och hälsade på farfar,och så häärligt att se honom,han såg så pigg ut i jämförelse mot vad han gjorde innan han åkte in!Köpte jordgubbar till honom de var slut innan vi gick:DSå det uppskattades!<3

Sen tog vi en sväng på Knalleland!Var hemma runt 20.00 nu ikväll,så efter det va de bara och slänga i färg i håret!plus halva badrummet som vanligt!

nu ska jag greja lite till här sen sova!

puss på er!

2010-07-05
11:06:39

Wie.

Då var gymmet avklarat!

Ska idag åka med mammsen till Borås en sväng,Vi ska även hälsa på älskade farfar på sjukhuset!Det ser jag framemot!


Blev nyfiken här nu,fick en kommentar på förra inlägget,vem?:D
Och förresten klart som sjutton jag har bättre tempo än Tobbe;)Hade gått fortare om han inte varit med..eller ja nu lät det tyket men jag menar jag går fortare när han inte är med.Låter fortfarande tyket men äsch..jag brukar helt enklet gå fortare!

Var tog den härliga solen vägen då?Tur det är varmt och gott ute ialla fall!

Nu ska jag greja här lite!

Ikväll får det bli att färga håret det behööövs!!!

Puss!

2010-07-04
19:03:57

Great.

Jopps nu har vi ju ny brumbrumbil..det kanske jag sagt tidigare men jaja. I alla fall så körde jag den för första gången idag!Den var mycket roligare att köra än volvon kan jag lova!Men om lilla bilturen då,jag körde ut på falköpingsvägen och så får jag helt plötsligt inte i femmans växel,så jag tjoar och svär lite för att jag inte får i den men kollar inte ner för att kolla anledningen till varför det INTE fungerar..Tobbe säger lite surt men det är någon som lagt en plånbok stor som en handväska ivägen..vadå jag?hmm..haha.Sen skulle jag köra om en cyklist..ja jag kan säga att jag körde om med vääääldigt goda marginaler..haha:D


Får la berätta lite om helgen och så då.

I Fredags så åkte jag och Tina till tämta för sol och bad(eller bad och bad vi doppa benen kan man säga!).Mycket mysigt!Sen påvägen hem fick vi för oss att ta en annan väg hem,jo men det var änna lite snurrigt vi hade noll koll på var vi var men tillslut så såg vi en Annelundsskylt!Puh.haha.

Sen på kvällen kom Sanna,Andreas,Johan och Kalle och grillade här.Sen fick vi för oss att åka och bada och spela kubb i kvinnestad!!Jättevarmt och härligt var det ju på kvällen och så MEN förfan va mygg det var!!Jag har BARA 17 myggbett på ena vaden!Sen ett gäng på andra vaden också!Men ja en underbart rolig kväll!:)

Sen lör-sön har jag jobbelijobbat.Idag har jag väl inte gjort så många knop sen jag kom hem,typ diskat dammsugit och dammat lite här hemma.Sen vankades det rabarberpaj(med ben i) på bangatan!

Efter det så begav jag och Tobbe oss ut på en härlig promenad!

Och ja nu sitter jag här och är groteskt godissugen,fiint efter att man precis varit redig och varit ute och gått!:D

Pusssss

Jag bör göra mina avspänningsövningar nu,har glömt dem i två dagar nu..