2010-05-30
17:34:31

Segt.

Idag har bannemig varit en seger dag!Vet inte riktigt när vi gick upp men vi var nog endast uppe en timma eller så för sen va vi så trötta så vi gick och la oss igen och sov till kvart över tolv.skapade lite ångest men ja fick gå!:D sen var vi ännu mer lata och orkade inte laga mat. så det fick bli pizza på gallerians uteservering!det va inte fy skam varmt och skönt  var det!


Igår kväll så hade jag och sanna myskväll!Kalas mys vare!hon är en jäkel på att göra vit choklad chokladmousse!den var supergoood!Vi kollade ju på ESC,tror nästan vi sågade varenda bidrag,men kul vare:D Tack Sanna för en supermysig kväll!

Jag tror inte jag gjort mycket vettigt alls idag,eller jo jag diskade ju faktiskt förut och gick till ica och köpte polkachoklad,det var vettigt!

nu ska jag nog läsa eller nått,pojkarna kollar på film,den e 3 timmar lång jag kände att jag kommer inte klara en 3 timmarlång film idag.

Puss.
2010-05-29
17:58:24

Wie!

Ikväll blire lyxmyskväll med Sanna!<3 det gillar vi skarpt! Nu sitter jag här och pimplar lite vin innan..Jag sa att det va bäst att hon va med när jag handlar för ja,jag är ju lite snurrig när jag handlar.haha.

Och för att förtydliga en liiiten detalj bara: JAG BANTAR INTE och jag har INTE anorexia. Jag ÄTER. och jag TRÄNAR för att bygga muskler.Så då var det utrett!


Idag har jag varit och ätit hos mammsen och även överlämnat förtidig morsdagspresent!:D Jag och mammsen var också hos Svärmor en sväng och överlämnade en morsdagspresent och pratade lite skit innan bröllopet.Skulle lämna en väska som Gunilla skulle låna och så lämna jag bilen,så de har något att färdas i!Annars har jag mest sovit faktiskt,har haft såååån jädrans huvudvärk.men nu är den som bortblåst,kan va vinet,kan även va Thailandstabletterna jag tog,Tiffy is the shit!:P

Nu ska jag invänta Sannisen!

Pusss.

2010-05-28
21:29:13

God kväll.

Har avnjutit en god middag hemma på oxelvägen,det var mys!

Innan det så stod jag och hängde ett tag på shell och prata med Sanna,massa mys!Imorgon då jädrar ska vi pimpla vin och mumsa god mat!Ska bli tokmys,va alldeles för längesedan vi träffades nu..eller ja om man bortser från mitt besök på shell!:D

Har idag brummat runt i bilen..kanske sista gången jag gjorde det,vem vet?tobbisen ska ju sälja den.förvånande..?Nope.Han gillar att sälja våra bilar:D haha.vi får la se om det  blir något annat färdmedel nu..men va sjutton jag har ju min superracerhoj!:)

Snart tänkte jag bänka mig i soffan och kolla på film..tänkte ju kollat en dvd film..men jag såg att dvdspelaren stod under soffbordet..så då antar jag att den inte får någon kontakt med tvn..och jag vågar inte riktigt försöka mig på att koppla ihop högen av kablar som ligger i vårat vardagsrum..det övrlåter jag till Tobben.

hepphepp..jag önskar er en trevlig kväll!

pusss.

2010-05-28
14:02:33

mormor&morfar.

Idag åkte tobbisen till tidaholm..:(blä för att få sova själven men det får la gå har ju lixom inte så många andra möjligheter,det blir jag och Mikael helt enkelt.:D han är ju hemma imorgon någon gång igen.

Har idag varit hos mormor och morfar och fikat med Mimmi och mamma..det var mysigt!:D

har även varit inne en sväng på gallerian i ett försök att stilla mitt shoppingbegär..men herrå..det gick inte..hitta ett par superfina jeansshorts men ja i FEL storlek iklart:(Så typiskt..provade även en kjol..men den va knas den med:(

Var en tur på house of eden också för att köpa mig ett par vinglas.wie tänkte jag när jag ser att jag tog den sista förpackningen,tur att jag hann innan de tog slut!men ack så fel jag hade när jag kom hem så var det ju FEL det också..menmen nu står de i vitrinskåpet ändå..så ni som inspekterar vitrinskåpet sen,låtsas att det är rätt storlek och rätt form,Tack:DMen va sjutton de va ju billiga iaf:D

nu har jag  ätit lunch och även tagit mig en liten tupplur i soffan..det är helt otroligt så bra man sover i soffan..:P

och har ni sett?City akuten går ju igen på TREAN!jag älskar ju den serien..herregud hoppas det inte kommer fler bra serier för snart kommer mina ögon bli fyrkantiga när jag ser så mycket på tv!inte bra..men jag har ju faktiskt varit ute en sväng med hojen så att jag har ju faktiskt fått frisk luft idag!:D

nu ska jag försöka skapa ordning i lägenheten.

Puss.

2010-05-27
21:07:09

shoppashoppa.

alltså alla vet väl att jag har ett sjuukligt shoppingberoende..eller kanske inte så sjukligt..eller jag tycker kanske det inte är så sjukligt..eller ja mamma pappa och tobbe tycker nog det..men det ränkas inte då;)

men ialla fall om ni inte fattat budskapet så är jag alltså shoppingsugen..jag ska SHOPPA snarast!jag måste shoppa snart..det är ett måste annars dör jag nog..ni ser,inte sjukligt beteende alls!

och dessutom tycker nog Sanna jag är lite schizofren av någon anledning..bara det att när jag diskar då lyssnar jag på Joakim hillson och när jag städar Dead by april..inte så stor skillnad på musikstil eller?;) haha.

Jag och Sanna ska förövrigt piiimpla vin på lööörda:Deller hur Sanna?

nu får jag nog ta och återgå till Criminal minds så jag hänger med och så ska jag smaska på mina djungel vrål som tobbe köpt till mig:D
2010-05-27
17:53:26

hej.

Dålig uppdateringen igen.,..Men jag har haft fullt upp.Har jobbat från igår tills idag och direkt efter jobbet åkte jag och mamma upp till farmor och farfar för att städa klart övervåningen...5 timmar senare var det klart..som sagt huset är inte litet.men nu är det gjort.Jag är ganska trööött..men har vilat lite men skulle tro att det blir tidigt i säng idag!

Imorgon ska jag en sväng till Mormor&Morfar tänkte jag:)

Ja jag har väl inte så jättemycket vettigt att skriva om..haha får återkomma när jag är helt vaken istället!:D

pusss

2010-05-25
18:49:18

uha!

har legat och vilat en stund nu då jag har så förbaskat ont i ryggen efter massa timmar av städning!och det första jag ser när jag slår upp ögonen är en j*vla spindel PÅ MIN SIDA  av sängen..eller ja inte på sängen men i TAKET!förfan va jag flög upp,grabba tag i mina kuddar och lämnade rummet..får seriöst gåshud av sånt här,spindlar är läskiga..de har för många ben..ushhaaaa.


Nu är allt klart i Vardagsrummet förresten! fy satan så snyggt de blev!:D men ja ni får se bilder längre fram..måste få ordning i vitrinskåpet först!:D men oh så nice det är!:D

Nu ska jag lägga mig i SOFFAN istället och hoppas på att slippa se fler spindlar idag.
2010-05-25
08:26:18

Blödig.Ishacka.

Igår kväll så myste jag och Emma framför Två filmer. de var bra!EnAction/thriller Whiteout och en komedi min stora feta grekiska semester.

Whiteout började vi för jag sa till Emma att annars skulle jag inte våga cykla hem sen.Och visst fan var det tur vi såg den först!för fy bubblan så rädd jag  var mest hela tiden,jag hade filten framför tvn mest hela tiden,skrämde la upp emma lite också haha.För att inte berätta för mycket om filmen om det nu är någon som har tänkt sig att se den så säger jag typ bara Ishacka.Ja en ishacka tycker ju jag förklarar endel.RÄDD!fy helvete jag trodde seriöst att jag hade en snubbe efter mig med ishacka när jag cyklade hem! Då jag var helt själv på gymmet idag så trodde jag snubben med ishackan var där också!

Dessutom fick jag en tår i ögat på gymmet idag.Jag hörde låten Bröderna Olsen-fly on the wings of love på Mp3..Nej vadå blödig?jag vet inte varför men jag tycker den är jävligt fin!Jag slog även i huvudet i en av maskinerna,blev lite yr men ja de gick bra!kanske därför jag svamlar så mycket i detta inlägget!

nu ska jag göra iordning mig lite granna för snart kommer mamma och hämtar mig,vi ska åka hem till farmor och farfar och hjälpa dem lite idag.

Hoppas alla får en tokbra dag!

Pusss!

2010-05-24
15:11:37

Jackan.

Här är då den lilla sötsaken jag klickade hem på tradera,tradera är bra!!tyvärrr gör den sig inte rättvisa på bild men den är sååå fin!



2010-05-24
10:28:53

Några dagar sedan sist.

Jo då va det några dagar sedan jag sist uppdatera mig här!Har jobbat fre-lör och sön-mån.Så nu är jag ledig till på onsdag.

I lördags när jag gick av så åkte jag hem till mammsen och pappsen.supermys vi grilla och hade det allmänt härligt i solen.träffade älskade Bror också!Mamma gav mig två presenter,sååå helbra!:DVisar bild sedan.

På kvällen begav jag mig till Emma en sväng,vi satt och drack cider i solen,härligt!
Efter det begav jag mig hemåt och satte mig hos pojkarna på uteplatsen.

När jag gick upp för att sätta mig framför tvn så kom Carro och sarah i trappuppgången så då tjöta jag lite med dem och till slut blev de så att vi satte oss och pimpla lite vin!Jag fick ett par skor av Carro också,tack carro det var behövligt har ju inga knappt;)vi satt och prata och hade supermysigt!Sen så blev det att vi begav oss till Gallerian,då gick tyvärr Sarah hem då hon skulle börja jobba tidigt dagen efter.Så jag och Carro begav oss till Gallerian.Det var kalas kul!:DMådde dock som jag förtjänade igår morses när jag vaknade..men det var bara och gå upp och göra sig iordning för jobb..så det är vad jag gjort det senaste dygnet.

Så nu e jag ledig ledigledig:d

Ska ta tag i disken och laga lite mat tills imorgon!





Ja nu blev de ju inte så fint när jag la in bilderna men jaja nu ser ni ialla fall hur det ser ut!:P

tröjan ser la  ni vad det står,men på nyckelringen står det "Shopping queen".Mamma tyckte detta passade väldigt bra på mig.

Och så ser ni ju mina fina skor!:D
2010-05-20
15:16:03

jag går och dör nu!

Typ den känslan har jag just nu.F*N så mitt höger ben e knäppt idag..gör apont:(svullet är det också:(suck.sen jag började med dessa dumma tabletter så har de bara blivit värre:(

Annars då?

Jo igår hoppade jag in och jobbade ett extradygn då Sötnosen Emma var sjuker.Krya!<3

Idag har jag hjälpt farmor och handla och göra diverse ärenden.De sista där när vi skulle fika så var det riktigt jobbigt med benet:(men bara och bita ihop.

Efter det gick jag till Ica och köpte mig en ny bok då jag läste ut den förra igår,GRYMT BRA!Viveca Sten i innersta kretsen rekommenderas starkt!
Så idag köpte jag en bok av en av mina favorit författare:Mari Jungstedt-Den dubbla tystnaden..gryymt spännande.

Så det är  väl vad jag pysslat med de senaste timmarna,LÄST!

Det tänkte jag fortsätta med nu..

puss så länge.

2010-05-19
10:10:28

jag vann!!

wie jag vann jackan/boleron på tradera!Fan har försökt vinna den 3 gånger nu!!nu får vi bara hoppas den passar annars får la jag lägga ut den på tradera jag också.

Har varit på gymmet,riktigt skönt!Ikväll blir det aerobics!

Nu ska jag diska och laga mat!Idag blir det pannkaksrulle igen?Tycker jag äter det mest hela tiden,tror även Tobbe börjat tröttna lite..men gud det är ju så gottigt!!

Sen ska jag även läsa klart min bok sjukligt spännande men det får jag göra när jag diskat och grejat annars får jag ingen lugn och ro!

puss så länge.

2010-05-18
12:37:55

hicka!

fy bubblan va jobbigt det är och ha hicka!börjar få ont i sidan..hmm undra varför jag får ont i sidan när jag hickar?Nu har jag i alla fall testat det mesta som att andas i en påse?dricka vatten upp och ner,ligga ner med huvudet bakåt och öppen mun(blev mest  torr ikäften av det) och skrämma mig själv är jag inget vidare på så ja jag får la helt enkelt stå ut!

har varit på gymmet idag!gött!

Efter gymmet gick jag förbi pappsens jobb och sa hej!

När jag kom hem slängde jag i färg i håret..(visst låter det busenkelt att slänga i hårfärgen?) så nu är jag back in black så att säga!

Nu har jag grejat här hemma och plockat ihop tvätten.Lagat mat tills imorgon och även lunch till mig idag!Gjorde potatis och fiskbullar..Fiskbullar är otroligt underskattat det är ju namnam!

Nu ska jag strax ta tag i disken,så jag sen kan med gott samvete sätta mig och läsa min bok  som börjat bli redigt spännande!!

puss så länge.
2010-05-17
20:48:48

AGGE!

men herrejisses har ju inte sagt Grattis till Aggis i bloggen idag ju dåligt av mig!

Så här Aggis får du ett helt blogginlägg!

Massa Grattis kära du!!Hipphipphurra!!!

fasen hade ingen bild på dig så ja du får nöja dig så här!:D

PUSSS på dig Agge!:D
2010-05-17
20:43:57

kaffe.

Varför sjutton är jag sugen på kaffe nu?!dricker jag en kopp nu kommer jag ALDRIG somna..kunde inte sova förut heller i och för sig.Försökte vila där lite mellan alla maskinerna..alltså inte emellan bokstavligttalat utan medans de var igång.men det var stört omöjligt,såbara för det tog jag en kopp kaffe.det hjälpte säkert inte!:D

Men nuuu är snart tvätten klar!Sista maskinen är i torktumlaren sen så är det bara att ta upp allt från torkrummet.

Nu inväntar jag Svenska hollywood fruar..me lööv them!:D och snart sätter ju Norska omgången igång också det ser jag framemot!:D

Hmm..undra om Tobbe köper någon choklad när han handlar?Det vore gott det.

puuuss så länge
2010-05-17
11:09:15

Måndag it is!

jahop ny vecka.jag är dock ledig fram tills på fredag!:P idag tvättar jag 10 maskiner tvätt!!blir en del springande i trapporna..bra de då jag inte var på gymmet idag!

Har ont i både armar och ben idag så jag får lyssna på kroppen min och göra som den säger försöka vila!suuger jag har ju inte haft ont i armarna på superlänge:(men usch va tråkig jag är nästan varje inlägg handlar ju om mina ben typ men ja just nu är det min vardag..längtar något fruktansvärt till den dagen de vet vad det är och kan behandla..om de går..kanske helt enklet blir en ny sjukdom "sandra syndromet"..de ni!

Ne men som sagt jag håller på och tvättar förfulla muggar här!Ska snart ge mig på att göra mig lite lunch.

Farmor ringde förut också..så imorgon ska jag köra henne till vårdcentralen.jaopp då vet jag vad jag ska göra i morgon i alla fall.

Rusa ner till brevlådan förut när jag hörde att postis var i huset.,men jaa inget paket till mig idag inte..åhh längtar som bara den.men i alla fall bara för att jag var så uppspelt över att få paket glömde jag ta upp posten som var i brevlådan,får ta det nästa vända ner till tvättstugan helt enkelt..men det lär jag säkert glömma bara för det!:)


oh glömde ju nästa säga har hämtat min rääääserbike idag också!går fint som attsingen!så nu får min gamla bettan allt gömma sig i förrådet..jag menar den har ju ändå minst 10 år på nacken så ja det var väl dags och ska väl säga att den låter väldigt underligt så den klappar nog ihop snart!Så det va dags att förnya sig eller ja förnya sig denna cykeln är ju äldre än min men ja i mycket mycket bättre skick!:D så denna ska jag vara rääädd om!:)och den har cykelkorg,fyy fasen så bra!:D



2010-05-16
20:10:21

Söndag.

Idag har jag haft heldag med SötJenny och lilleman!Har varit kalas mysigt!:)
Dock var de inte så roligt med bilturerna dit och hem..fan så mina ben e störda!så trött på dem!

Igår blev en ganska lugn dag med städning och mys i soffan..pallade inte så mycket mera.

Nu så ska vi la kolla på hockeyn som jag INTE vill se på! Får la göra som Anna föreslog och slänga ut honom en sväng!eller ja det kanske inte är så bra idé trots allt  för då slänger la han ut mig..!

men ja jag har la inte så mycket vettigt att skriva..

puss så länge.
2010-05-15
17:00:50

Lördag.

En lördag som känns som en söndag.

Har idag städat lägenheten..Superskoj eller inte..men ja nu är det rent och fint här i alla fall..men mina ben är kassa..:(

Vi var så trötta efter städningen så vi orkade inte laga någon mat men vi orkade åka till Rasta i Vårgårda:D så där åt vi idag!

Har även bestämt mig för att det får bli en lugn hemma kväll idag..hur tråkigt det än är..men jag tror inte mina ben pallar för mycket just nu:(Fan,hade ju varit så kul o festa loss lite med Tinis och Aggis!:)

Oh måste ju berätta vi åkte och handlade på hemköp i Vårgårda(lite variation på det hela?) och när vi har handlat färdigt och går ut på parkeringen,då möter jag min gamla chef!Hur kul som helst!!:)

Idag mina vänner fick jag hyrt Wallander -Arvet helt utan några bekymmer på Ica!:D så ikväll blir det mys med älsklingen om han inte hinner ändra sig om att han ska ut!:D

Imorgon är planen att hälsa på hos Jenny&lilleman!:D det gillar vi!:)

Nu ska jag se på morden i midsomer!

Just ja jag måste ju berätta om vad jag lyckades med i bilen!Den där spegeln som är vid passagerar sätet som även funkar som solskydd slog jag mig själv med förut..skulle bara kolla mig i spegeln men var nog lite aggressiv för ja ryckte loss den lite så jag fick den i pannan i stället!

puss så länge.

Till Matilda: Jag vet inte om du såg vad jag kommenterade ang. telefonen men ja SLADDEN var urdragen när telefonfanskapet började låta och härja!:D Så jag tänkte att den kanske ville ladda sig eller något sådant..men ja det funkade ju inte så bra..därav hinken..men nu tror jag att jag kvävt telefonen för nu är den tyst eller så behövde den helt enkelt laddas!Skönt är det i alla fall att den är tyst!:D
2010-05-14
18:13:57

crime time!

fy vilken bra kväll för en med ont i benen som inte orkar annat än att ligga i soffan!

Först ut NCIS los angeles sen Bones sen CSI!!:D

Just ja om det är så att någon får för sig att ringa på vår hemtelefon så kan ni sluta med det nu för den fungerar inte..och den tjuter fortfarande ibland! men den har ändrat tonläge så den kanske är sur för att den inte används lika mycket som den brukar?

ja nä nu har jag inte tid med och skriva här mer..måste ju hänga med på TV:n!

det är jag och min polka ikväll:P
2010-05-14
16:02:38

telefon***

Blev lite arg på våran telefon som fått för sig att tjuta var tredje minut sådär...

jag löste det så här:












blev lite tystar men inte helt..och tobbe är inte hemma..så han får helt enkelt lösa detta när han kommer hem annars kommer jag bli helknäpp!

mina ben är förövrigt fortfarande superkassa:(:( Klarade i alla fall att köra bil idag men det gjorde ont!:(


jaja hör senare:D

2010-05-14
14:14:43

Handling.

Gick av idag så nu är jag ledig fram tills nästa fredag det gillar vi!

Nu ska vi strax äta här.

Men idag har jag kört farmor fram för att handla och uträtta massa ärenden.De gick bra!fast benen e kassa! och bankomaterna var inte i funktion någon av dem,det gjorde Farfar väldigt lycklig..inte..men ja de löser sig sa jag..men ja det verkade inte så..haha:D

Idag blir det nog en allmänt lugn dag tror jag allt!

Det kliar i mina städfingrar men tobbe tyckte la vi skulle vänta:P haha.

Puss.

2010-05-13
22:00:25

tjo.

inne på sista jobbdygnet nu innan långledigheten!härligt!

Idag har jag lånat ut mina två polare till kära Emma!Hennes fot är ju helknas!hoppas verkligen det går över snart så hon kan gå normalt igen och att det inte är något allvarligt!(alltså polarna är mina kryckor!)

tur man kan köpa kryckor på mallis!:P

ne nu ska jag krypa ner isängen och läsa lite innan jag somnar!

puss
2010-05-12
20:23:51

Rosa.

Jag tror jag är i det närmaste besatt av rosa grejer!Idag blev det ett rosa linne..åh det är så underbart! det är i och för sig endast ett baslinne men va sjutton det är ROSA!namnam!köpte även en ögonskugga men den är inte rosa som man skulle kunna tro den är mer typ vit/silvrig glittrig:D

Har idag varit i Skövde en sväng..!strosat runt i affärerna och suttit på parkeringen på T2!Väntade på Tobbis när han va på möte !

Annars gör jag inte så mycket.har apont i benen idag igen..idag har jag riktigt kramp i benen:(suger..men ja nu sitter jag med en cider och polka choklad så jag e rätt så nöjd ändå:P:P

Kollar Anna Anka söker assistent..ja hmm de finns endel speciella personer helt klart!!

pusss
2010-05-12
17:33:43

Påväg hem. Blev tyvärr inte så mycket ...

Påväg hem. Blev tyvärr inte så mycket shoppat. Ett linne och ögonskugga fick i alla fall följa med hem:) har så in i helvetes ont i mina ben nu. Eller ja höger ben gör mest ont ,det ben som alltid e värst. Men men ett glas vin så dämpas det nog:) puss

2010-05-12
12:57:20

Då sitter vi i bilen på väg till skövd...

Då sitter vi i bilen på väg till skövde. Jag sitter bra här bak i bilen.tobbe och andreas där fram! Jag börjar seriöst få väldigt ont i mina ben. Undrar om det är på grund av träningen? Eller är det på grund av att jag har en dålig vecka med benen? Det pendlar så mycket så man har ju inte koll. Hemskt om de är på grund av träningen. Jag vill ju inte direkt minska på den nu när jag äntligen kommit igång. Återkommer senare nu ska jag försöka tänka bort hungern! Puss

2010-05-11
09:15:32

jobbdags.

Idag så är det dags för att jobba igen..endast 2 dygn kvar sen är jag långledig!så gottigt så!

Har varit och gymmat!Testat både mina nya gymhandskar(som va grymt sköna!) och mina nya träningstights så himla fiffiga med en lite ficka där min mp3 passar alldeles utmärkt!kändes som jag körde mycket bättre med mp3 i öronen..kan ju också vara inbillning men ja bra gick det i alla fall!

Har diskat och plockat här hemma så nu är det bara och slappa tills jag ska iväg till jobbet.

Herregud mina armar känns som spagetti just nu..kan bli en go träningsvärk imorgon japp!
2010-05-10
16:57:31

god idé?

Hmm jag tyckte ju det var så kul att ta fram alla skorna och räkna dem..men ja nu när de ska på plats igen va det ju helt plötsligt inte lika kul och de står ju så jädrans fint där i Tv-rummet..(behöver väl inte nämna att Tobbe inte tycker likadant?)

men får la ta tag i det strax.

Har varit och fikat hos mormor&morfar med mamma nu i eftermiddag det var mysigt!!goda kakor och Ananas!!

Har även köpt gymhandskar nu äntligen!Mormor sa att jag inte hade lena händer längre jag hade "arbetarhänder" hua.massa handkräm så de blir mjuka och fina igen!

Har även gjort ärenden åt farfar.köpte Lindor på apoteket så han kan linda benen..de lämnade jag hos fotvården  för att han ska dit imorgon och jag hinner inte träffa honom innan jag börjar jobba. så jag har varit redig idag!

Men förut hade jag så in i helvetes ont i höger öga eller ja i huvudet också..vilade ändå 45 minuter men ja de släppte inte..men nu har det i alla fall släppt och hoppas inte det återkommer!

Nu ska jag la ta mig an den hemskt roliga uppgiften att ställa tillbaka alla skorna:S
2010-05-10
10:39:53

endast 70 par!

herrejisses det var ju endast 70 par! inte farligt alls ju! Så då betyder de ju att jag lätt får plats med några till eller ja kanske inte..men gud så fina alla mina älsklingar är!

2010-05-10
08:49:43

gymmat med ont i ögat.

God morgon på er!Hoppas ni sovit gottigt det har jag..orkade inte ens se klart på wallander filmen igår kröp i säng redan tjugo i elva.

Imorses tror jag att jag pratade med tobbe om hans skjorta..men e inte helt hundra..och jag tror den va randig men jag e inte säker på den punkten heller..haha:D tror inte jag  var helt vaken helt enkelt..häromveckan hade jag ju tydligen sagt till honom att vi skulle ta den gröna vägen i stället..vilken gröna väg?!Jaja..jag har mina små Pratstunder när jag sover minsann..

Vaknade vid kvart i sju redan idag..eller ja det är väl egentligen inget ovanligt men..jag satte mig framför tv och åt frukost sen begav jag mig till gymmet..det var jag och pappas chef på gymmet först(sen var vi hela 6 stycken där)..hon hade sååå fina skor!..hmm,tänker ni varför fundera på ett par skor när du är på gymmet?de va rosa för sjutton gubbar!!asfräna! ja just ja på tal om skor idag tänkte jag ta mig an uppgiften att RÄKNA och fotografera alla mina skor..haha..där lär jag ju ha att göra i några timmar..är det en någorlunda rimlig summa jag kommer upp i kanske jag berättar antalet här..hmmm.

men iaf på tal om rubriken så när jag höll på där och träna mina ben så vips så fick jag jätteont i ögat..då klurade  jag på om mina muskler helt fattat fel och börjat träna ögat istället?hmm nä det låter ju inte logiskt för fem öre..men ja det kändes verkligen så!så fort jag ansträngde benen så gjorde det ont i ögat?!!mest höger öga..hmm..ja det är ju felkopplat där i bansystemet  i områden hjärna/ryggmärgen på mig de har de ju konstaterat  är medfött! men ja jag tror väl knappast det är felkopplat så in i norden så mitt öga känner av träningen i benen..hmm..jaa ne jag har helt normala tankar angående detta..eller ja mest svamel..ja inget ni behöver ta på så stort allvar..ne nu svamlar jag ju ännu mera..

ne om jag skulle ta och göra mig iordning och sen ta mig an uppgiften SKOR:D
2010-05-09
21:47:23

lovely!

Middagen hos bea(eller ja hemma hos hennes mor var de ju vi var men bea laga maten..) vaar uuunderbar så var även sällskapet!! så mysigt!!!Agge fick sig en liten beundrare,som sagt här spelar ju faktiskt åldern lite roll;)

När jag kom hem så var lilla tobbis hemma..ja herregud så övertrött den va då..hihi men de va bara mys..mest typ..:P lyckades slå imin nästa 3ggr nu ikväll..det svider gott i den nu:S



Nu får la jag strax återgå till att spana på Wallander så att jag inte missar något spännande!:D

Tack återigen Bea och brudarna för den mysiga kvällen och Leon såklart!:D
2010-05-09
13:40:36

dra mig baklänges

polka chokladen var sluuuut på ica...för sjutton gubbar va surt!!men ja jag köpte en Marabou daim istället:D de funkar de med!

Köpte även clarityn till tobbis som e allergisk..herrejisses så dyrt allergimedicin är!men ja de finns säkert billigare varianter också..får vi hoppas..i alla fall för dem som e väldigt allergiska och behöver de jämt och ständigt..fast iklart de har la det på recept..fast de kanske inte hjälper?hmm jaja detta blev ju bara massa svammel..

Jag har trååkigt,det finns inget skoj på tv..funderar på o slumra en stund!:D

Saknar min bästa Johanna också..massooor!Vi hann tyvärr inte ses denna gång hon var hemma men vi får ses nästa gång hon är hemma,då blir det en tokigt mysig Johanna&Sandra dag!<3

2010-05-09
12:01:13

dinner tonight

Då har man gjort sin jobbhelg!Göttans.nu så är jag ledig fram tills på tisdag!

Nu ska jag strax bege mig fram och lämna tillbaka filmerna och jag tror allt att en polkachoklad får följa med mig hem!

Ikväll så bär det av till Bea för middag!:D ska bli mys!träffa henne förut  då hade hon handlat maten:Dska bli mycket spännande,hennes meny såg riktigt smarrig ut!:D Ska hämta Tussen och jag hoppas bilen inte får för sig att varken åka framåt eller bakåt idag..men ja jag tror nog den ska vara medgörlig..stroken har ju gått över!

annars blir det nog mest slapp framtills vi ska åka!

Just ja mor min är hemma!Hade jag inte en aning om!skulle ringa pappsen igår och då svara mamma:D blev lite paff men de gick över:D hoppas hinna träffa henne en sväng imorgon!


hepp om jag skulle ta tag i mitt skatbo på huvudet nu kanske..

2010-05-08
08:32:13

jobbdags idag.

Ja, idag var det då dags att jobbelijobba igen.Idag ska tobbisen ställa ut sina Hagströmare! Synd man inte kunde vara med och kolla men det får vi ta när han ställer ut på Nostaligifestivalen i stället!Lycka till älskling!

Igår kväll så myste vi i soffan och kollade på bröllopsfotografen och Wallanders-vålnaden!

Vålnaden var ju grymt bra!Bra filmat och allt!

Bröllopsfotografen var ju bara så tokigt bra så klockrena kommentarer hela tiden gud va jag älskar den!!:D

Och som ni märker så var det inga som helst bekymmer att hyra film på ICA igår!De ni det är inte var dag det funkar!

Igår så cirkulerade det en helikopter ovanför vårat.Vi blev självklart nyfikna som resten av herrljunga så vi gick ju ut för att kolla vad som hänt men vi såg inte så mycket från där vi stod.Hoppas allt gått bra för de inblandade!


Men det är ju hemskt va människor är nyfikna egentligen,så fort det händer något så e det tusen människor som ska kolla?är det endast ren och skär nyfikenhet som gör att vi  flyger iväg så fort man hör sirener nära en?Jg ska ärligt säga att jag blir alltid så jäkla nyfiken..känns hemskt ju att man ska vara så nyfiken.Men som sagt jag är inte ensam kändes som halva herrljunga stod där igår kväll.


Gunilla hon stod där i morgonrock!de ni:D tyckte jag var himla kul!

Ne om man skulle ta och få i sig lite frukost innan det är dags och packa ihops för att bege sig till jobbet!

Puss

2010-05-07
14:42:12

solen?

var tog solen vägen?Tror bristen på solen idag gjort mig sjuukligt trött idag!Jag somnar ju nästan här..Har i och för sig inte gjort särskilt mycket vettigt idag så har ju kunnat vila men ja får la ta och göra det en stund nu.

Har i alla fall dammsugit och grejat lite här hemma men ja jag orkar nog sjutton inte mer idag..Tror allt jag ska hyra en film ikväll och köpa godis och mysa isoffan det får bli en lugn kväll tycker jag allt!

pussss
2010-05-07
09:33:37

tjoo

Gymmet avklarat! idag vara det hela 6 personer där!!imponerande då det brukar vara typ max 3 pers..! gjorde ett riktigt bra pass på gymmet idag tycker jag allt!Men shit idag känner jag muskler jag inte trodde jag hade..hmm..jaja gött med lite träningsvärk!

Idag blir nog en lugn dag inga direkta planer..får passa på att ta det lugnt nu när jag ska jobbelijobba i helgen!

Ne jag har la inte så mycket vettigt att skriva just nu!

ha en fin dag alla söta!
2010-05-06
17:42:59

go kväll!

Ja då har jag hjälpt två virrpannor att handla på hemköp..eller ja det är la mer farmor som springer runt gud och vet överallt..farfar gick i lugn takt bakom och käkade maränger..eller jag flera meter bakom för nu när farmor har rollator då jädrar i min lilla låda så flyger hon fram!!

När vi gick från hemköp mötte jag Sarah!Gud så kul det var att se henne!Man blir ju inte ALLS sugen på att ut och resa när man hör alla underbara platser de varit på!(Antar att ni fattade sarkasmen:man blir sjukligt sugen!!!!)

Efter hemköp så hade vi den obligatoriska fikan på cafét på stationen i väntan på taxin som ska ta dem hem igen..Det var mys!

Sen har jag lagat mat,Andreas kom förbi en sväng och hämta ett paket och tjöta lite..jag inspirerade nog honom till sin lunch för dagen också:)Idag blev det ris och korvstroganoff..

Annars har jag mest tagit det lugnt och läst!

Sanna skickade precis ett sms om att hon hade fått tag på Polkachokladen..NEJ jag e inte avis inte nånstans..GE MIG!!!det finns ju inte nånstans juuuu...!

Oh idag så klickade jag ju hem den ROSA toppen jag suktat efter så länge på H&M!Nu hoppas jag VEKLIGEN att den inte blir slutsåld igen så jag blir utan IGEN! Jag beställde nämligen den toppen för ett tag sedan,fick hem den i FEL storlek snacka besvikelse när den va sååå underbart fiin!Och sen när jag skickade tillbaka den räknade jag ju med att få en i RÄTT storlek,nää då får jag ett meddelande om att den är SLUTSÅLD!!besvikelse besvikelse..men ja nu får vi allt hålla tummarna på att den landar i min brevlåda snart!:D

Nu ska vi hålla tummarna för att Tobbe kammar hem lite pengar på bilbingon i Larv!:)

2010-05-06
08:33:53

gymmat.

Nu har jag varit redig på gymmet..måste säga att jag har snygga muskler!hihihi..lite egoboost sådär på morgonen:D

oh testa proviva mango till frukosten oh den va sååå good!:D

idag ska jag hjälpa farmor och farfar att handla,sen blir det säkert lite fika också..så tänkte om jag skulle ta och förbereda maten inför imorgon redan nu..

Frågan är bara vad man ska göra för mat..hmm..jag de tål att funderas på.

Måste ju berätta om min lilla dröm inatt..jag drömde att våra bil fått en stroke,stackars bilen den va helknäpp att köra..hur knepigt det än låter...Det var nog för att vi kollade family guy igår och han fick en stroke..hmm..

Om jag skulle ta och sätta igång och greja här lite!

hörs senare!
2010-05-05
16:34:31

Blingbling!

Mamma gav ju mig lite dekorations blommor så nu har jag blingat till blomkrukorna:DBlev super nice ju!:D Och ljustakarna står så fint på hyllan!:D

nu kör vi en liten bildbomb med dels bilder på vardagsrummet och lite bilder från shoppingen i Ullis!


Vardagsrummet..För alla som inte sett nya hyllan och tvbänken!:D(Dock så tände jag inte den häftiga belysningen!)

  

Jeansbolero och en astuff randig bolero!de gör sig dock inte rättvisa på bild!
  

En rosa och en svart kofta,den svara syns ju dock knappt då soffan e svart och min korallfärgade jacka!

    

Två härliga scarfar!



Ja blev ju som ni såg inte så mycket klädesplagg inhandlat men jisses va grejer jag handla ändå:S

Så mamma nu har du lite roliga bilder att kika på:D


2010-05-05
13:58:01

hej.

Ja idag har jag varit på möte på jobbet..sen har jag lagat mat,diskat(vilket var ett stooort berg då jag verkligen inte palla att göra det igår),städat och dammat!Så skönt att benen e någorlunda normala idag!

Senare är det dags för aerobics!:DFår la se hur mycket mina ben pallar idag!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..läsa lite kanske..

Sitter och klurar på en tredje tatuering(förlåt mamma!) Jag är så sjukligt sugen så det är inte klokt..!

Jag saknar min bror så det inte är klokt,missade honom nu när han var hemma IGEN..:( vet inte när jag träffa honom sist?Juldagen tror jag:S shit det är ju aplängesedan..saknar min lilla broooor! Men träffa ju Angelika och Johanna!:D och mamma iklart:D hihi. ne usch blir ju nästan gråtfärdig när jag tänker på att det var så längesedan vi sågs..

ne nu har la jag inte så mycket vettigt att skriva..så ja hej så länge!

Jag och bror på hans student!

2010-05-04
20:16:25

Funderingar..

Jag klurar på varför jag helt plötsligt blir hel tossig över att Tobias sitter och äter ett knäckebröd?Ljudet av det var obeskrivligt störande!blev superirriterad..fattar inte varför?Brukar ju aldrig reagera på det annars! Han skrattade io och för sig bara och  "väsnades" ännu mera!:P

Usch..Sanna skrev att hon var godissugen och då blir ju jag helt automatiskt också godissugen!och så säger tobbe.."ska jag köpa godis till dig?" eller nått liknande..och jag svarar JA! men han säger ne det tänker jag inte göra! Då svarade jag: ja men jag brukar ju gå och köpa om han är sugen på nått!Men då säger han,ja du är ju inte så smart! Santsant,inte så smart och göra som han säger..eller jo egentligen är jag ju smart..för ska jag typ köpa godis eller något till tobbe då köper jag ju automatiskt till mig själv också,då måste jag ju bli mer smart än snäll?
2010-05-04
18:37:44

Wie!

Nu har jag ingen Sanna abstinens längre!:D haha..nemen jag sa till henne att jag saknar henne massor om dagarna nu når hon pluggar då har jag inte någon att prata med om dagarna! :)


Vi försöker även få ihop en dag då jag kan sitta modell åt henne,men ja de går ju sådär va..:D jag lyckas pricka in varje dag med att jobba änsålänge:D

Benen är fortfarande knäppa..kanske en aningens bättre..men att ställa sig upp känns som ett helt företag..:S

Idag idag idag är det desperate JENNY!!!!så du inte missar det;)

jag klurade på om jag skulle ta och fota mina inköp från ullared..men ja de får nog vänta en stund...i alla fall tills jag känner att benen mår bättre så jag orkar förflytta mig från soffan!


Så det får helt enklet bli senare!

pusss
2010-05-04
14:11:50

Suck..

De hade flyttat telefontiden på sjukhuset så jag får avvakta och se hur det känns imorgon istället..behöver ju änna få tag på min läkare snart..! Så här kan jag ju inte gå fram till 7 juni..eller ja nu ska jag ju inte måla fan på väggen och tro att de ska vara så här vareviga dag men ja det vore ändå skönt att få en tidigare tid så man kan komma mer framåt än bakåt!


Nu har jag i alla fall vilat en stund..känns väl ja ungefär som tidigare..kunde ialla fall ha filten på mig!

pusss
2010-05-04
11:14:24

***********

Mina ben kan ta och gå och gömma sig!De kan komma fram igen när de behagar att inte plåga mig!F*n har så ont idag så jag höll på att börja gråta inne på ica när korgen nuddade vid mina ben:S riktigt riktigt dålig dag idag:( Så här ont har jag inte haft på långe nu gör de ju ont bara jag nuddar vid dem!f*ck!Får väl se om jag kan sova med täcket i natt:s som det känns nu lär det inte funka:(

Har i alla fall gått av idag så nu e jag ledig fram tills på lördag så då kan jag viila! Träffade farfar förut, han hade varit och klippt sig!Så vi handlade ihop!

Nu ska jag laga lite mat och sen vila mina dumma ben..fan e så trött på dem..skulle lätt kunna sätta mig ner och bara gråta..men ja de hjälper ju inte för fem öre!

Pusss
2010-05-03
08:10:22

God morgon!

Hoppas alla har sovit gott!Det har jag!

Då var det dags att jobbelijobba idag.Börjar vid 09.00 idag och går av 10.00 imorgon!Vi får hoppas det blir en fin dag idag!

Jao då har jag väl inte så mycket mer att säga än att ja jag ska jobba idag:D

Ska väl greja ordning lite här innan jag beger mig till jobbet som att diska och ställa in ren disk i skåpen och bädda och så!

Men vi hörs la senare!

Kanske lyckas få iväg ett litet mobilblogg inlägg senare!:D

puss!
2010-05-02
22:54:00

Tur i kärlek.

Några som sagt att jag har tur i kärlek idag..och ja det har jag verkligen!

Jag har världens underbaraste pojkvän/Sambo/fästman!!Han är helt enkelt bäst och jag älskar honom obeskrivligt mycket!

Jag Älskar Dig Tobias Johansson!<3
Du är det bästa som hänt mig!
2010-05-02
21:21:19

Damn!

Det gick kasst för oss allihopa!Så himla typsikt!Vi va ju ändå 6 st som spelade bingolotto, man tycker ju att nån av oss borde vinna!men icke sa nicke!

Vi får ladda om inför nästa vecka..eller jag ialla fall,är väl bara jag som vill;)De andra är svårtflörtade!!

Nu så inväntar jag filmen the lookout..kan va spännande!!

Imorgon väntar ny vecka jobbar mån-tis..sen är jag ledig fram tills på lördag..så det lär ju bli en hel del träning men även besök hit och dit så som farmor och farfar och mormor och morfar! Även försöka träffa älskade bror som kom hem nu ikväll!

Förresten glömde ju säga att jag fick två ljuslyktor och fina blommor att fästa på blomkrukorna av mamma!:DMade in norway..eller ja det vet jag ju inte om de är men ja de är inköpta där i alla fall:D Allt är självklart i lila då:D

Även Kalle matchade himla fint här ikväll med en lila T-shirt!

Ne nu har jag verkligen inte så mycket vettigt att skriva så nu återgår jag till soffan!

Pusspuss och god natt om jag inte skriver något mer inlägg ikväll:D
2010-05-02
19:56:35

Liten uppdatering

Än så länge går det åt h*lvete på bingolotto inte en jävel vinner nått och vi är ändå 6 pers!


Återkommer!
2010-05-02
18:51:19

Söndag?

Så knas det känns att det är söndag,känns som det fortfarande är lördag..menmen:D idag är alltså bingolotto tajm med pojkarna:D eller ja nu är johanna också med:D Blir najs som sjutton! Hoppas verkligen att jag vinner annars blir jag nog gott sur! haha:D Dålig förlorare!!

Idag har varit en riktigt mysig dag! blev en lugn förmiddag,sen vid 15.00 var vi hos mor och far och åt!Där var även Angelika ååh de va så mys o träffa henne!!Saknat henne massooor!<3

Och innan träffade jag en annan tös jag saknat massor Johanna berg!!!!:)Så supermys så de inte e klokt!:D

Efter shell så titta vi in och sa hej till Sanna:D


Nu ikväll har jag varit lite effektiv med att diska och dammsuga:D så nu laddar vi inför bingolotto!:D


puss puss
2010-05-01
21:54:13

Ullared.

Var ju lite bekymrad över att jag inte skulle kunna åka med idag då min mage var som den var igår,men kände mig helt okej imorses:D så vi begav oss vid kvart i sju imorses:D

Jenny fällde en sååå bra kommentar påvägen dit!

Jenny till sin mor: Går det bra att köra eller vill du att jag ska köra?

Jennys mor: Vill du köra?

Jenny: NEEEEEEEJ!typ:P

hepp så då fick jennys mor köra i allla fall:D

Ja de kanske inte var så skoj för de som inte var i bilen men jag hade hysteriskt kul åt det!:D

Dit resan tog inte så lång tid som det brukar kännas:D och vi sov inte ens!

När vi kom dit så fikade vi lite innan vi begav oss in för shopping:D det är otroligt så mycket man kan hitta trots att man inte behöver något..väldigt knepigt det där..och så tänker man ALLTID gud va billigt!Men mååånga små saker som är billiga blir sen helt plötsligt inte alls så billigt som man hade tänkt sig!Men ja nu har jag ju massa saker som är så tråkiga att köpa i vanliga fall!

Blev även lite kläder shoppat:D sjäälvklart:D Jag köpte även gåstavar,de ni!Så snart får ni se mig traska och gå med mina stavar längs storgatan!:D

Det har varit en kanon mysig dag med jenny och hennes mor!:D

Det hände faktiskt inte så många knasiga incidenter faktiskt..inget så som jag kommer ihåg nu så här på rak arm!:D
Annars hade de ju inte varit ovanligt om något knasigt händer när det är jag och Jenny som är i farten:D

Vi har hållit igång hela dagen från kl 7(då åkte vi från herrljunga) imorses fram tills de stängde vid 17..då först satte vi oss i bilen igen och åkte hemåt..jag tror att både jag och Jenny somnade ganska omgående..vi vaknade nog båda två där vid rödljuset i Borås..så vi sov ganska länge bägge två!Sen när Jenny skulle köra hem mig så märkte jag att jag började bli väääldigt tröött lr ja övertrött för jag började babbla som attan men ja jag hade kul:Dhaha..

Jag var la hemma här någon gång mellan 19-20 tror jag..Vi har ätit lite tacos här nu..så nu ska vi bara mysa isoffan! Vi hade hyrt ett film också men tror ni att jag kunde låna den???Neeej då,för de var la fel i systemet IGEN..den filmen jag hyrde gick att hyra hela tiden trots att alla filmerna Ica hade var uthyrda...det va ju ialla fall bättre än den gången de hyrde ut filmen till en annan än mig trots att det var mitt personnummer och inte personen i fråga som fick hyra den..väldigt knepigt det där.


Så nu kryper jag upp i soffan!

Hörs senare eller imorgon:D

Puss på er!