2010-08-30
14:49:30

rensning av garderoben.

Blev inspirerad av folk som rensat och röjt i sina garderober.

Här blev resultatet:

början,Jenny ville egentligen ha före och efter bilder men ja då hade jag redan slängt ut en del på sängen..



Mina byxor och kjolar etc..





Slut resultatet tre ullaredspåsar väck!:D





Ganska nöjd och hoppas jag inte ångrar mig sedan!:D
2010-08-30
11:09:30

bad day.

Hua.Idag lämnade jag tillbaka saker från farfar till Hemtjänst och SSK.hua det var jobbigare än jag trodde.Jag menar en verktygslåda och en pärm hur svårt är det egentligen?inte direkt något super personligt.

Men började gråta som hejsan när jag pratade med Yvonne..men samtidigt måste ju tårarna ut..Sen blev det inte bättre när jag gick och lämnade saker hos sköterskan..för det var Maria..och hon ja hon var ju med när han somnade in..

Tuff morgon men någon gång ska det ju bli bättre.

Älskar dig Farfar.

Och tack bästa Tobias för att du står ut med mig när jag får mina små utbrott..och tack för att du finns jämt!Jag Älskar diig!!!
2010-08-29
15:31:44

Begravningen.

Dagarna går men smärtan består.


Märktes redan på Tisdagen att jag hade nerverna på UTSIDAN,för när Tobbe snäll som han är ska färga mitt hår fick jag utbrott efter utbrott,det hela slutade med att tobias lämnade badrummet.

Onsdagmorgon var jag faktiskt riktigt lugn,känslan av overklighet fanns där hela tiden.Kändes mer som att vi bara skulle träffa släkten.

När prästen började prata om farfar då brast allt.Gick inte sluta gråta,vet inte hur många näsdukspaket som gick åt.Sen när de bar ut kistan då var det som att alla kranar öppnades det gick inte ens och hejda en snyftning.

Farfar du ska veta att du hade en så otroligt fin begravning.Fast det vet du nog redan för du spanade väl på oss.Älskar och saknar dig!

Att se sin familj så ledsen det gjorde så fruktansvärt ont.Man vill lindra allas smärta med en gång,men man vet att det inte går..


Farfar jag älskar dig obeskrivligt.Var vid graven i fredags,gud så fint det var med alla fina blommor.

Pusss.


2010-08-24
13:12:30

bad hairday.

Idag så gick jag av så är ledig tills på torsdag.gottgott kan behövas att vara ledig imorgon,kommer bli en tuff dag.
Märker det redan nu är superkänslig för allt.Börjar ju gråta bara tvättnaskinen inte gör som jag vill.

Håller på och tvättar.Massa tvätt,fattar inte hur det kan bli så mycket hela tiden.Ska även försöka mig på att städa.Men just nu har jag en sjuklig huvudvärk och som kronan på verket så har jag apont i benen.GREAT!

Förresten Mamma så kom jag och Jenny fram till att jag inte är shopaholic!Neherå:D För vi sa sålänge inte mat och räkningar blir lidande kan jag fortsätta;) haha.

ne nu ska jag ta en tablett och se om  jag kan få ordning på lägenheten.

Ska även försöka få Älsklingen till att färga mitt hår ikväll så jag är fin imorgon.Vill ju inte förstöra mina naglar..:D

Pussssss.
2010-08-23
18:05:09

Nails.

I dag åkte jag till Sandra wärn för att få fina naglar!Åh de är sååå underbara.Tusen tack söta du!:) Det är dock lite svårt att skriva med dem..haha:D de är ju ändå inte så mycket längre än mina "normala" naglar.

Visar bild senare.

Ikväll blir det då parken är det tänkt!:DSkojskoj:D

Emma var här för och låna skor:DKnepigt att hon  kommer till mig för att låna skor?:P

Hepphepp nu får jag göra mig iordning innan the partypeople kommer!:)

Puss




Ojsan hoppsan.Här ligger ett förskrämt blogginlägg i utkast och inte fått bli publicerat, taskigt av mig.Så ni får ändra på dagar och så själva;)

Ja parken vaar kalasbra enligt mitt tyckte.Kanske något överförfriskad dock men:D Det märkte jag inte då men i söndags morses va det värre..hua!

Blev en riktigt seg dag,gjorde inte mycket  vettigt.

Mamma och pappa kom förbi som varit på Kreta en vecka(vaddå pepparkakor?)AVIS!
Mamma hade köpt en söt spargris till mig,vaddå tycker hon jag shoppar för mycket?Men på grisen stod det Born2Shop. Så fint att lägga pengar i den och använda dem till rätta ändamål:D

I veckan blir det en heldel jobb men även en stor sorgedag då det är dags för begravning.Saknar dig älskade fina farfar!

Pussss.
2010-08-12
12:39:31

Älskade du.

Nu kom saknaden som en smäll i magen.Saknar dig.Tårarna kommer så himla lätt nuförtiden.Bara en sån sak som när jag står och lagar mat relaterar jag till Farfar?!Han ringde ofta när jag stod och lagade mat,han skämta alltid om att jag bodde i köket..åh farfar!

Du finns i mina tankar jämt!

klumpen i magen kommer nog bara växa och växa fram till begravningen.Det blir en tuff dag.Saknar dig så!

Puss Älskade Farfar.

Du är Bäst!<3
2010-08-10
22:58:23

hej.

Saknaden är stooor!<3


ja vad har jag pysslat med då?

Igår tog jag en sväng hem till Jenny och lilleman,mycket mysigt:Dblev även en film,SATC 2!MYCKET BRA!Sedan på kvällen blev det en promenad med Emma.:)

Idag har jag varit på marknaden med Emma,fanns la inte direkt mycket vettigt,fick med mig tre paket med servetter,wihooo!

Sedan hem laga mat..det var vid typ halv två..men maten kunde inte ätas förrens vid ca halv feeem!Sega bilköpare sinkade vår lunch!Men vad gör det för då fick vi BästaSanna som matgäst!:DMe like!Till efterrätt så blev det de omtalade timtam och kaffe,det var gott..men instruktionerna till kakorna va lite "svåra" då jag hällde kaffe på mig själv..men gott vare!Åh så skoj och träffa Sanna igen!

Sen begav jag mig ut på promenad med Emma.Härligt!

Imorgon blir det en tur till Borås med Emma och Nea,ska bli sjuuktmysigt,har inte träffat på Nea på SUPERLÄNGE!!!

Pussokraam

Jag Saknar dig Farfar!<3


2010-08-07
18:25:39

Älskade Farfar.

Igår somnade bästa älskade Farfar in.


Jag har suttit hos honom varje dag den här veckan och jag är otroligt tacksam för att jag gjort det.Jag fick vara med tills slutet. Jag vet inte vad jag känner riktigt,ledsen men samtidigt är jag glad att han slipper lida mera.Men fan så tufft det var när man märkte att de sista andetagen kom. Sen blev det helt tyst.Men är otroligt glad över att han verkade lugn hela tiden under fredagen.Så sjukt svårt att förstå att jag aldrig mer kommer att sitta mitt emot honom vid köksbordet och skratta med honom.Som idag när vi var på hemköp slog det mig att där kommer jag och han aldrig mera gå och handla ihop.Eller bara åka dit bara för att säga Hej.Han alltid lika glad när man kom dit!

Det finns så mycket jag vill skriva och säga.Men jag vet inte hur eller vad.Mer än att jag Älskar dig Farfar!Obeskrivligt mycket!Du är en av de vackraste änglarna uppe i himlen nu!

Jag visste inte att det fanns så här många tårar,de bara forsar,det bara kommer helt utan förvarning.

Vackra Älskade Farfar.Du såg så fin och fridfull ut!

När Farmor kom då efter de gjort honom fin och hon klev in genom dörren då brast allt,det var så otroligt jobbigt att se henne just då.Fina Farmor!

Just nu lever jag i en egen liten bubbla.Livrädd för att träffa människor jag kan tänkas känna.Bara Tobbe och Pappa som jag känner mig riktigt "trygg" med just nu.Jag vet inte hur jag kommer reagera om jag träffar någon som frågar hur det är.Samtidigt är det helt rätt att gråta..men fan det är så svårt!

Jag fick med mig farfars klocka hem,den ska jag alltid se till att den fungerar,ett fint minne av farfar.Den hade han ju ändå på sig in i det sista.

Jag älskar dig obeskrivligt och Saknar dig!

Min alldeles egna skyddsängel!



2010-08-05
15:43:55

Godis är bra.

Godis framförallt choklad är bra när man är lite ledsen. Tur att Mamma&Pappa gav mig en sån här i födelsedagspresent!Full med Mars och Snickers!<3




2010-08-05
12:26:49

blä

Idag har jag ont i benen till råga på allt!Men är nog lite som mamma säger,när det blir för mycket för mig så kryper det onda fram. segt:( Skulle följt med Gunilla och Tobbe till Borås annars. Men blir hemma och har köpt mig en pajbit från Delikatessboden som jag ska mumsa på.Tvättar även lite.skönt att all tvätt redan är nere i tvättstugan så jag slipper springa upp och ner med tvättkorgen!

Sen är jag vuxen idag också och säger införskaffa istället för att jag MÅSTE KÖPA!okej jag MÅSTE köpa den där kavajen jag hittade på hm..kommer drömma om den framtills jag köpt den!så är det bara!:DTur man har presentkort;)

ne nu ska jag äta lite.Förbaskade huvudvärk,är det åskhuvudvärk jag haft i tre dagar nu eller?nån mer som har det?

Pusss.
2010-08-04
19:01:49

semester.

ja nu har vi varit iväg på semester i Ullared,varberg och high chaparral med Johannes och Johanna!

Ullared var vi nog inne på två eller tre gånger tror jag..och ja det blev en HELDEL shoppat om man säger så!me löööv!:) supermysigt att bo i husvagn dessutom men för j*vla varmt!

Vi landade i Varberg på tisdagen efter lite mer shopping på Ullis!vi solade och hade de gott på eftermiddagen sen blev det grillning och god dryck!Senare på kvällen kom BästaSanna och Josefine!!

På onsdagen var det sol och bad som stod på schemat!eller ja bad och bad..jag kollade på vattnet i alla fall!:)Återigen träffade vi Sanna och Josefine!hilma mys tycker jag!Kvällen blev en repris av dagen innan grill o dryck!

torsdagen gav inget fint väder så vi åkte in till Varberg och strosade omkring.Vi bestämde oss för att kolla på bio,det blev prins of persia! grryyymt bra film måste jag säga!

Fredagen(förövrigt min födelsedag) var det HALVSTORM och SPÖregn,jäkla skoj!Det blev att vi slappade inne i stugan.På kvällen tog vi en taxi in till Varberg och åt på Harrys.Så födelsedagen blev lyckad ändå!:Dfyller ju ändå bara 24,bara ett år kvar sen kommer jag inte bli äldre!

På lördagen begav vi oss till High chaparral där även Elin,Kalle,Madde och Matte anlände!Himla mys!!På kvällen begav vi oss till Saloonen för intag av diverse alkoholhaltiga drycker!Jag fick dock bege mig hemåt lite tidigare än de andra då deras förbaskade stolar och bänkar inte var skapta till fördel för mina ben,hade så ont!Som tur va så gick det över tills på söndagen då det var dags att gå in på High Chaparral!

En annan lite incident från high chaparral var ju att när vi packade ur grejerna in i hotellrummet så såg jag att antennen på bilen va lite sne,det ska rättas till tänkte jag,så jag börjar böja tillbaka den och hoppsan då va den av på två ställen istället för att bara vara lite sne...hoppsan!

Det blev lika lyckat som förra året.Vi blev rånade på tåget!Men iår köpte vi pistoooler!:DJag är så tuff med min pistol med knallpulver!:D(köpt på barnavdelningen)Tobbe och Johannes köpte mer rejäla grejer minsann!Men jag och Johanna hade de tuffa pistolerna då de lät lite om dem när man pangpanga!:D

Sedan var det dags att åka hem!Jag fick den fina äran att köra hem då det fanns vissa som inte var riktigt kapabla till att köra!det hände la lite grejer längsvägen men hem kom vi iaf!:D(kan ju säga som så att Tobbe kunde inte slappna av tillräckligt för att somna!)Men det gjorde iaf Johannes och Johanna så så jäkla kass kan jag inte ha varit!:P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars händer det lite för mycket saker runt omkring mig just nu,inte av det roliga slaget heller:(Men jag tänker på dig,besöker dig var dag och jag hoppas du snart ska få det lugnt och fridfullt!trots att det gör så otroligt ont att tänka på det,men det är hemskt att se dig lida.Jag tänker på hur det var när du var frisk,gud vad jag önska jag kunde vrida tillbaka klockan så det var så,föralltid!Jag älskar dig!


Idag har jag varit en sväng i gbg med jenny,skingra tankarna lite,himla mysigt!:)<3

nu orkar jag inte skriva mera!(ber om ursäkt för vissa stavfel och skit men orkar inte!)
Pussss